Home Stiri Ducesa Kate Middelton a falimentat un brand de fashion

Ducesa Kate Middelton a falimentat un brand de fashion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 723 views 2 minute timp de citit

Purtarea unei rochii de către o celebritate nu pare să îți aducă neapărat succesul. Brandul londonez Issa a dat faliment după ce Kate Middleton a purtat o rochie creată de ei în 2010, când și-a anunțat logodna cu Prințul William. Angajații nu au putut face față numeroaselor comenzi.

ducesa-kate-middelton-falimentat-un-brand-de-fashion

În anul 2010, când și-a anunțat logodna cu Prințul William, Kate Middelton a optat pentru o rochie albastră, creată de brandul londonez Issa, care a costat aproximativ 500 de euro. Daniella Helayel, designerul brandului, a povestit într-un interviu acordat pentru Daily Mail cum a falimentat afacerea în scurt timp, chiar dacă în doar 24 de ore de la anunțarea logodnei rochia cu pricina a fost vândută în nu mai puțin de 43 de țări.

Se pare că afacerea era una de nișă, iar cei 25 de angajați nu au putut face față comenzilor venite din toată lumea. Doamna designer a povestit că a fost surprinsă să afle că Ducesa de Cambridge a purtat o rochie creată chiar de ea și a aflat de întâmplare de la o prietenă care îi telefonase.

„În dimineața aia am fost ca de obicei la yoga, iar apoi m-a sunat o prietenă să îmi zică de logodna regală. A fost incredibil. Nu aveam televizor în studio și s-a întâmplat înainte de era Instagram, dar ne-am dat seama că poartă Issa pentru că telefoanele sunau nonstop”, a povestit Daniella Helayel, conform perfecte.ro…

Stocul rochiei a fost epuizat instantaneu, iar cererile au crescut foarte mult. Deși acest lucru poate însemna automat un profit uriaș, designerul a povestit că la acel moment brandul nu avea suficienți bani pentru a investi în producție. Nici împrumutul nu a fost o soluție. „Banca a refuzat să îmi acorde credit, iar fabrica cerea insistent să îmi plătesc facturile”, a mai adăugat Daniella Helayel. Bradul a dispărut de pe piață în urmă cu doi ani.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies