HomeStiri Mondene După 10 ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu divorțează

După 10 ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu divorțează

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 988 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/După-10-ani-de-căsnicie-Roxana-Ciuhulescu-divorțează.jpg

După zece ani minunați de căsnicie, Roxana Ciuhulescu a decis să divorțeze de Mihai Ivănescu. Cei doi au o fetiță în vârstă de nouă ani, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor să ia această decizie radicală.

După 10 ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu divorțează

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după zece ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte,  îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor, care mă definesc ca persoană.  Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viață personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc sa aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste“, a declarat Roxana Ciuhulescu.

În 2010, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au mai avut un moment de cumpănă însă după ce a mai fost cerută o dată în căsătorie, vedeta a hotărât că relația mai merită încă o șansă.

„Am trecut prin mari turbulenţe. Am fost la un pas de divorţ. Nimeni nu a ştiut. Mihai m-a luat de mână şi mi-a spus: «Măi femeie, avem un copil împreună, trebuie să luptăm». Aşa că, după trei ani, ne-am căsătorit din nou“, menționase Roxana Ciuhulescu la acea vreme, după marea cumpănă…

Se pare că de această dată nu mai este nicio cale de întoarcere, divorțul fiind real.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed