Home Stiri După 12 ani de relație, Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit

După 12 ani de relație, Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit

autor Buinoschi Andreea
141 vizualizari

Alte două persoane se alătură cuplurilor care s-au despărțit anul acesta. Este vorba de DJ-ul Vali Bărbulescu și modelul Delia Tudose, care au decis să meargă pe drumuri separate, de aici înainte.

Relația lor a fost supusă multor clipe negre. Cei doi foști iubiți s-au confruntat cu multe probleme, multe certuri, dar la fel de multe împăcări și, în ciuda tuturor acestor momente neplăcute, au reușit să rămână împreună mai mult de un deceniu.

2

Povestea lor de dragoste a început în anul 2008 și, în doi ani, erau nedespărțiți, relația lor fiind dorită de toate celelalte cupluri. După doi ani de când au început să se întâlnească, în noaptea dintre ani, Vali a cerut-o de soție pe Delia și răspunsul a fost, bineînțeles, afirmativ. Cei doi au decis să se logodească în Germania, Lângă poarta Brandenburg, din Berlin.

3

Nu a durat mult și cei doi s-au despărțit. La scurt timp s-au împăcat, iar aceasta a fost situația între ei timp de zece ani. Acum însă aceștia au decis să se despartă, iar separarea dintre ei pare să fie definitivă. Fanii sunt de părere că vinovat pentru despărțire este chiar Vali care, anul trecut, i-a propus unei alte femei să iasă cu el, spunând că Delia este bisexuală. Cu toate acestea, DJ-ul și modelul nu s-au despărțit atunci și nimeni nu știe care este adevăratul motiv, deoarece niciunul dintre ai nu a dat vreo declarație legată de acest subiect și au preferat să nu implice presa.

4

„Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor! Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viață mea”, a declarat Vali, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies