HomeStiri Mondene Dupa 3 ani de relatie, Lidia Buble si Razvan Simion vorbesc despre povestea lor. Iata cand isi va cunoaste Razvan viitorii socri!

Dupa 3 ani de relatie, Lidia Buble si Razvan Simion vorbesc despre povestea lor. Iata cand isi va cunoaste Razvan viitorii socri!

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 707 views
Dupa 3 ani de relatie, Lidia Buble si Razvan Simion vorbesc despre povestea lor. Iata cand isi va cunoaste Razvan viitorii socri! 1 in Stiri Mondene

Au trecut trei ani de când Răzvan Simion și-a început povestea de dragoste cu Lidia Buble. Începutul a fost dureros, marcat de divorțul prezentatorului, însă apele s-au liniștit și acum se bucură de viață.

Dupa 3 ani de relatie, Lidia Buble si Razvan Simion vorbesc despre povestea lor. Iata cand isi va cunoaste Razvan viitorii socri! 1 in Stiri Mondene

Lidia Buble este mai tânăra decât Răzvan cu 13 ani, dar nici aici această diferența de vârstă nu i-a afectat. Lidia este foarte mulțumită că are o relație foarte frumoasă cu cei doi copii ai prezentatorului și îi tratează ca pe frățiorii ei mai mici.

„Pe fiul lui, Tudor, l-am cunoscut înainte s-o cunosc pe Ianca, pe Ianca am cunoscut-o după câteva luni, dar acum avem o relație atât de apropiată! Vorbim prin mesaje, eu le trimit poze cu Bubli, pentru că-mi iubesc mult pomeranianul. Mergem la film împreună, la shopping, să mâncăm, la coafor, la studio.

Au venit și la concertele mele și le-a plăcut, îmi ascultă piesele. Înainte de a-i cunoaște am avut emoții, fiindcă îmi era pe undeva teamă să nu înțeleagă greșit lucrurile sau să mă respingă. Dar Dumnezeu a făcut ca lucrurile să se lege foarte bine de la început. Când vin la București, simt că sunt frații mei, pentru că având frați de vârsta lor, cumva așa îi privesc, ca pe doi frați mai mici”, a declarat Lidia Buble pentru okmagazine.ro.

Răzvan Simion o declarat foarte mândru că iubita lui are o relație foarte specială cu părinții lui.

„Părinţii mei o iubesc foarte tare. Și ea, din ce am văzut, îi iubeşte pe ei şi vorbesc des. Culmea, eu vorbesc ceva mai rar cu ei. Ea, în schimb, are conversaţii eterne pe telefon (…). Maică-mea îi tot spune părerea ei. Îi zice «fata noastră mai mică». Dacă e pe o rază de 100 de kilometri, ai mei se duc după ea la concerte. Eu n-ajung pe acolo, că-i departe, dar ei se duc”, a povestit Răzvan Simion.

Dacă Lidia Buble îi consideră pe părinții iubitului ca și părinții ei, în cealaltă parte situația este foarte diferită. Răzvan încă nu și-a cunoscut viitorii socri, dar este înțelegător.

„Acolo e o chestiune mai dificilă, eu o înţeleg, nu ţine de interuman, cât de interconfesional. Dar lucrurile se vor aşeza”, a mai completat Răzvan Simion pentru sursa citată.

Cântăreața și-a scuzat părinții spunând că ei sunt mai retrași și nu i-au cerut niciodată să-l cunoască pe Răzvan. Cert este că artista este susținută de familia ei și este convinsă că timpul va așeza totul…

„Ai mei sunt doi oameni mai retraşi. Niciodată nu mi-au spus: «Vrem neapărat să-l cunoaştem!». Nu mă întreabă lucruri. Au încredere foarte mare în mine, iar eu vreau să se întâmple toate lucrurile natural. Sunt convinsă că în viitorul apropiat lucrurile vor fi aşa cum ne dorim noi”, a mărturisit sincer Lidia Buble.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed