Home Stiri Mondene După 5 ani de când și-au unit destinele, Laura Cosoi face declarații în premieră

După 5 ani de când și-au unit destinele, Laura Cosoi face declarații în premieră

autor Mirela
1,2K views

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin, și-au spus „Da!”, în urmă cu cinci ani. De atunci, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, alături de fetița lor, Rita. În curând, familia se va mări cu o altă fetiță, iar Laura și Cosmin sunt în culmea fericirii.

Prin intermediul contului său de socializare, Laura a povestit ce înseamnă pentru ea relația cu soțul său, dar și toți anii pe care i-a petrecut alături de el.

„Așa ne-a surprins aniversarea noastră, cinci ani de la nunta, fix azi, opt ani de când am început povestea de dragoste, 17 ani de cand ne-am întâlnit prima oara și ne-am împrietenit, trei ani de când am aflat că vom fi părinți, doi ani de când este Rita în viața noastră și câteva zile până o vom cunoaște pe surioara ei. Suntem doi oameni extrem de norocoși că ne-am găsit și, mai ales, suntem norocoși că am avut încredere în povestea noastră de iubire. Îmi amintesc zilele calde de vară în care ne proiectam idei despre cum am vrea să fie viața noastră împreună.

Recunosc că ce trăim este dincolo de tot ce am proiectat și știu că suntem binecuvantați cu armonie, uniune și iubire pentru că am crezut în noi, pentru că am vorbit despre tot, pentru ca am fost uniți și împreună la bine și la greu. Pot spune în acest moment că mă aflu într-o etapă a vieții în care știu că lucrurile se vor schimba, că vor avea dinamică diferită, că ritmul va fi altul, dar la fel de bine știu că am alături de mine partenerul perfect pentru acest drum! L-am ales și am știut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei, soțul ocrotior și iubitor care este acum. Că va fi implicat și devotat, că mă pot baza pe el și că doar alături de el am să mă simt femeia împlinită care sunt azi!”, a spus aceasta.

Laura a vorbit și despre venirea celei de-a doua fetițe: „Imaginile surprind un crâmpei din viața noastră, impresionați de evoluția minunată a Ritei, copleșiți și emoționați în așteptarea surioarei mici. Nu suntem o familie perfectă, chiar dacă poate asta reflectă majoritatea postărilor, dar știm că vrem să fim bine și fericiți împreună. Clădim în fiecare zi la relația noastră, încercăm să ne completăm, să ne înțelegem, să comunicăm și să nu uităm niciodată că suntem datori vieții cu fericire pentru că am primit șansa de a ne întâlni într-o lume în care mulți sunt rătăciți. Familia noastră se mărește și de-abia asteptăm să stăm toți patru îmbrățișati în patul din camera noastră, să ne prindă diminețile cu soare în armonie și necontenite mulțumiri pentru ce ne-a dat Dumnezeu! La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani noua și familiei frumoase în care credem atât de mult!”, a completat vedeta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed