HomeStiri Mondene Dupa 8 ani de mariaj, un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa divorteze

Dupa 8 ani de mariaj, un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa divorteze

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 840 views
Dupa 8 ani de mariaj, un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa divorteze

Este deja la ordinea zilei să vedem sau să auzim că vedete internaționale care par să aibă relații foarte strânse decid brusc să divorțeze.

Dupa 8 ani de mariaj, un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa divorteze

Este și cazul actorului Channing Tatum și al soției sale, Jenna Dewan. Cei doi au făcut un anunț public în care își prezintă pentru prima și singura dată faptul că au hotărât să divorțeze.

După opt ani de mariaj, după ce au împreună o fetiță de patru ani, actorii Channing Tatum și Jenna Dewan o vor lua pe drumuri separate.

Mesajul postat de fosta soție a lui Channing Tatum este foarte emoționant, însă în același timp a ținut să precizeze că ei se iubesc în continuare foarte mult și că sunt cei mai buni prieteni. Acest mesaj a fost postat ulterior și de Channing Tatum.

Channing Tatum și Jenna Dewan divorțează de comun acord

Dupa 8 ani de mariaj, un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa divorteze1.jpg in Stiri Mondene

Ne-am îndrăgostit acum mulți ani și am parcurs un drum magic împreună. Nimic nu s-a schimbat în legătură cu dragostea pe care ne-o purtăm, dar iubirea este o aventură frumoasă care, momentan, ne duce pe căi diferite. Nu există secrete sau evenimente urâte care să stea la baza deciziei noastre. Suntem doi cei mai buni prieteni care realizează că este timpul să se ajute unul pe celălalt să trăiască cea mai fericită și împlinită viață posibilă. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna părinți iubitori și dedicați pentru Everly”, a fost mesajul la sfârșitul căruia cei doi s-au semnat „Chan & Jenna”.

Cei doi actori au mai vrut să precizeze că nu vor mai oferi alte declarații referitoare la divorțul lor. Este un subiect închis, dar au vrut să fie ei cei care dau această veste…

Acest divorț este foarte șocant pentru cuplul Channing-Jenna, având în vedere că în urmă cu câteva zile Channing postase pe Instagram o fotografie în care se afla alături de viitoarea lui fostă soție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed