Home Stiri După ce a condamnat legea, Dan Bittman a decis să o respecte și să poarte mască

După ce a condamnat legea, Dan Bittman a decis să o respecte și să poarte mască

autor Buinoschi Andreea
110 vizualizari

Dan Bittman nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu crede în virus. Mai mult decât atât, acesta a criticat modul în care mai-marii României au gestionat situația, spunând că modul în care au făcut-o nu a fost unul foarte bine gândit.

„Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști? Sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici, trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID! Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea artistul, în urmă cu aproximativ o lună.

Recent, paparazzii de la ciao.ro l-au surprins pe Dan Bittman în București, când ieșea dintr-un centru comercial. Acesta purta mască, dar, cu siguranță, a făcut-o pentru a nu lua amendă, nu pentru că s-ar fi răzgândit.

Invitat în emisiunea XNS, acesta a declarat că banii pe care România i-a primit nu au fost folosiți așa cum ar fi trebuit, deși, conform spuselor lui, s-ar fi putut face multe lucruri cu ei.

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîțu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știm. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese COVID-ul. COVID-ul nu stă la un metru jumate, COVID-ul e în aer”, a mărturisit cântărețul…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies