Home Stiri După ce a părăsit show-ul „Uite cine dansează!”, Oana Zăvoranu a făcut primele declarații

După ce a părăsit show-ul „Uite cine dansează!”, Oana Zăvoranu a făcut primele declarații

autor Elena Yvette
494 vizualizari

Oana Zăvoranu a părăsit competiția de la Pro TV, „Uite cine dansează!”. La scurt timp după ce a părăsit ringul de dans, bruneta a vorbit despre scurta sa prestație din cadrul show-ului.

dupa-ce-parasit-show-ul-uite-cine-danseaza-oana-roman-facut-primele-declaratii

Oana Zăvoranu a fost una dintre primele vedete care au părăsit competiția „Uite cine dansează!”, de la Pro TV. Aceasta a dansat alături de partenerul ei, Dani Dobre, iar eliminarea s-a produs în urma voturilor primite de la juriu și din partea publicului. La scurt timp după ce a părăsit ringul de dans, bruneta a ținut să le transmită un mesaj fanilor.

Ea a spus că este încântată ca a avut ocazia să facă parte din echipa de producție a emisiunii și că fanii o vor putea vedea și în alte proiecte marca Pro TV, dar până atunci se va ocupa de afacerile pe care le are împreună cu soțul său. Oana Zăvoranu a dezvăluit că va pleca chiar săptămâna viitoare la Milano în interes de serviciu.

„Vă mulțumesc din inimă pentru susținerea voastră necondiționată! Participarea la «Uite cine dansează» a fost un prilej fericit de a mă reîntâlni cu oameni dragi sufletului meu, cu care am lucrat și în trecut și am făcut împreună istorie! Mulțumesc echipei de producție pentru căldura și dragostea cu care m-au primit, pentru modul superb în care mi-au demonstrat zilnic că mă iubesc și că știu că sunt «o alintată și o răsfățată»!

Și eu vă iubesc pe toți! Ne revedem în alte proiecte frumoase, marca Pro Tv, în care să îmi vedeți cu adevărat latura de CAMPIOANĂ! Până atunci, mă voi ocupa de business-urile care îmi ocupa mult timp mie și soțului meu, și care ne vor duce la Milano săptămâna viitoare, de unde, firește, voi face Live-uri frumoase pentru voi toți, fanii mei iubiți!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Facebook…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies