HomeStiri Mondene După ce a fosta acuzat de hărțuire sexuală, Rimaru a hotărât să spună adevărul

După ce a fosta acuzat de hărțuire sexuală, Rimaru a hotărât să spună adevărul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 751 views
După-ce-a-fosta-acuzat-de-hărțuire-sexuală-Rimaru-a-hotărât-să-spună-adevărul in Stiri Mondene

Cătălin Ionescu, cel care este cunoscut și sub numele de Rimaru, a fost acuzat că a hărțuit mai multe vedete, acest scandal pornind în urma dezvăluirilor de la Hollywood privind abuzul asupra femeilor.

După-ce-a-fosta-acuzat-de-hărțuire-sexuală-Rimaru-a-hotărât-să-spună-adevărul in Stiri Mondene

Rimaru a decis să vorbească despre aceste lucruri și să spună tot ce are pe suflet, deoarece nu mai suporta toate zvonurile cu privire la acest subiect sensibil.

„Este prima dată când ies la o televiziune ca să-mi spun punctul de vedere despre acest scandal. Îmi cer public scuze și regret acest scandal pentru toate persoanele care au spus lucruri negative de mine. Le cer scuze și colegilor de la firma de publicitate. Niciodată nu am avut un astfel de scandal cu colegele. Pot să am un comportament de gentleman. E un limbaj bădărănesc pe care mi-l asum. Nu aș vrea să dau vina pe muzică în niciun chip. Imaginea de scenă cu viața personală pot fi confundate. Pe fondul consumului de alcool am fost sancționat. Sunt unele afirmații care nu au nicio bază de adevăr. Îmi pare sincer rău că am fost scos ca exemplu ar hărțuirii sexuale. În mare parte multe dintre aceste conversații sunt trunchiate. Nu sunt un Brad Pitt și îmi asum că mai sunt femei care mă și refuză. Se poate cu un singur block să oprești bădărănia. Sunt oameni care mă caută și îmi cer prietenia. Aceste mii de conversații nu se termină politicos. Ne mai amenințăm, ne mai înjurăm, ne mai zicem că ne spargem capetele. În doi ani nu am rupt nicio ureche, nu am rupt niciun cap să stea liniștiți că nici de acum înainte nu o să o fac. Sunt fete cu care într-un fel sau altul am mai interacționat. Îmi asum limbajul bădărănesc. Sunt dispus în măsură în care mi se mai acordă șansă să arăt că m-am îndreptat. Orice om are șansa de a se îndrepta. Eu nu am vrut să expun agenția. Agenția a avut de suferit. Clienții agenției au fost hărțuiți și asta mi-a dăunat. Sunt obișnuit să fiu considerat acest personaj dur, din cauza muzicii. Dar nicio clipă nu o să dau vina pe muzică. E vorba de imaginea mea particulară. Nu o să aduc în discuție faptul că m-am și văzut cu multe dintre fetele care mi-au dat mesaje. Am avut relații de ani de zile și niciodată nu am avut niciun fel de problemă la locul de muncă în cei 16 ani de zile. Îmi respect locul de muncă. N-am primit niciodată o citație. Dacă dădeam curs uneia dintre acestor amenințări, auzeați mai devreme de mine. Nu este vorba despre hărțuire sexuală. Eu sunt pregătit să mă apăr. Regret și numai eu știu ce este în sufletul meu, consider că ar putea să mi se dea șansa să arăt că pot să mă schimb…”, a povestit Rimaru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed