HomeStiri Mondene După ce s-a zvonit că are un iubit, Ramona Gabor a vorbit despre sentimentele sale

După ce s-a zvonit că are un iubit, Ramona Gabor a vorbit despre sentimentele sale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/dupa-ce-s-zvonit-ca-un-iubit-ramona-gabor-vorbit-despre-sentimentele-sale.jpg

Ramona Gabor nu are un iubit. Vedeta a ținut să nege toate zvonurile conform cărora ar avea o relație, care au apărut după ce a postat pe conturile ei de pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare în compania unui bărbat. Se pare că tânăra este destul de pretențioasă când vine vorba de găsirea unui partener de viață.

dupa-ce-s-zvonit-ca-un-iubit-ramona-gabor-vorbit-despre-sentimentele-sale

Ramona Gabor trăiește un vis frumos în Dubai. După ce a lucrat o bună perioadă ca fotomodel și a avut un iubit bogat, tânăra a decis că este timpul să-și schimbe stilul de viață. Deși au trecut luni bune de când este singură, ea a decis ca momentan să nu se implice în vreo relație. Își canalizează toată atenția asupra afacerii pe care a deschis-o în urmă cu puțin timp alături de un prieten.

„Mă ocup cel mai mult de producţia de uniforme. Am un partener. Suntem în total 35 de angajaţi, iar fabrica este în afara Dubaiului. El este cel care are grijă de partea administrativă şi eu pe marketing. Facem o echipă bună. Eu sunt foarte conectată şi el ştie ce să facă. Vrea să livrăm rapid şi să satisfacem clienţii.

Am mulţi prieteni care au foarte multe companii cu angajaţi şi am zis să fac câteva mii de uniforme. Mă satisface mai mult din punct de vedere financiar… Am timp suficient pentru mine, dar sunt un pic cam pretenţioasă, dar am mulţi prieteni şi îmi place să ies. Am mulţi prieteni. Îmi place să dau şi şanse, dar nu am găsit pe cineva compatibil cu mine, însă…”, a declarat Ramona Gabor pentru Antena Stars…

Ramona Gabor a devenit cunoscută în România după ce sora sa, Monica Gabor, s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu. Ea a început o carieră de model, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat în Dubai: datorită unor contracte de modelling.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed