Home Stiri După ce a văzut un joc de lumini pe cer, femeia a ieșit afară. A rămas înlemnită când a văzut ce se afla în curtea ei!

După ce a văzut un joc de lumini pe cer, femeia a ieșit afară. A rămas înlemnită când a văzut ce se afla în curtea ei!

autor Elena Yvette
575 views 1 minute timp de citit

Femeia din California susține că a auzit un zgomot destul de ciudat, care nu putea fi asemănat cu niciun alt sunet pe care ea îl mai auzise.

După ce a văzut un joc de lumini pe cer, femeia a ieșit afară

A ieșit afară să vadă despre ce este vorba, însă a rămas șocată când a văzut creatura ce se afla pe gazonul ei. Femeia susține că ar fi fost un extraterestru, motiv pentru care a postat câteva fotografii cu acesta pe pagina ei de Facebook.

Odată ce mai mulți utilizatori ai acestei rețele de socializare au văzut fotografiile postate de femeie, comentariile nu au întârziat să apară. Poate nu este ceva greu de bănuit, însă lumea nu era de acord cu opinia femeii.

Gianna Peponis spune că acea creatură a apărut pe gazonul ei după ce autoritățile au primit numeroase apeluri din cauza unor lumini ciudate care se vedeau pe cer.

Pentru a liniști populația americană, Pentagonul a precizat că luminile de pe cer proveneau de la un test făcut de Marina Americană…

Mai mult ca sigur, ceea ce susține femeia că ar fi fost un extraterestru era, de fapt, numai un fetus care provenea de la un animal obișnuit.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies