Home Stiri Edith Gonzalez, mesaj emoţionant! Cancerul ei este în REMISIE!

Edith Gonzalez, mesaj emoţionant! Cancerul ei este în REMISIE!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views 2 minute timp de citit

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a făcut un anunţ foarte emoţionant în care îşi anunţă fanii că tratamentul pe care îl urmează împotriva cancerului de col uterin funcţionează.

Edith-Gonzales-,-mesaj-emoţionant!-Cancerul-ei-este-în-REMISIE!-2edith

Fericitul anunţ a fost făcut de Edith pe pagina personală de Instagram. Actriţă şi cântăreaţă, Edith Gonzalez a făcut anunţul cu lacrimi în ochi, dar radiind de fericire.

Edith Gonzales , mesaj emoţionant! Cancerul ei este în REMISIE! 1

Astăzi, am în posesie un act oficial pe care scrie «remisie», prin asta înţelegându-se că organismul meu a rezistat tratamentului şi că boala este sub control. Sunt în viaţă, sunt aici şi vreau să vă dau toată dragostea pe care o simte inima mea în acest moment. (…) Cât există viaţă, există speranţă, şi dacă eu pot, atunci poţi şi tu”, a declarat, în lacrimi, frumoasa actriţă de telenovele.

Edith Gonzalez , mesaj emoţionant 2

În urmă cu un an, Edith Gonzalez a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Din păcate, a trebuit să treacă prin câteva intervenţii chirurgicale care i-au chinuit trupul. A fost nevoită să-şi tundă părul. Însă, de câteva luni, a renunţat să se mai ascundă sub peruci, şi oricum părea că este pe drumul cel bun. Cu mult optimism, cu credinţă şi cu ajutorul familiei, Edith a învins cumplita boală…

Edith Gonzalez , mesaj emoţionant 1

Prin mesajul pe care actriţa l-a trimis, cu siguranţă va da speranţă şi celorlalţi bolnavi care luptă pentru viaţă.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies