HomeStiri Mondene Efectele pozitive ale conectării la a 5-a dimensiune

Efectele pozitive ale conectării la a 5-a dimensiune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 837 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/a-5-a-dimensiune.jpg

În tradiția Cabala găsim detalii despre cele cinci dimensiuni în care se află conștiința noastră. Ultima și cea mai importantă este a cincea, deoarece asigură conexiunea directă cu Divinitatea și înalță spiritul la cel mai dorit nivel energetic.

Ca ființe umane experimentăm o gamă largă de emoții cu impact asupra corpului fizic și a naturii noastre spirituale. Sufletul sau conștiința parcurge de-a lungul vieții cele cinci dimensiuni, unii ajung la ultima, alții nu, în funcție de cât de mult își dezvoltă abilitățile extrasenzoriale și se detașează de lumea materială. Când sufletul ajunge în a cincea dimensiune, este evoluat spiritual și poate primi înțelepciunea Divină.

Care sunt cele cinci dimensiuni?

1. Lumea acțiunii (Nefesh) – natura înconjurătoare și obiectele care fac parte din această lume, la fel ca și corpul nostru fizic.
2. Lumea formării (Ruach) – este lumea simțurilor și a comunicării. Ne dezvoltăm spiritualitatea în această dimensiune și echilibrul ei este influențat de stilul nostru de viață.
3. Lumea creației (Neshama) – este locul de formare a caracterului, este activată de corectitudine, bunătate și înțelegere.
4. Lumea Emanației (Chaya) – insuflă esența vieții și este cel mai ridicat plan al conștiinței.
5. Lumea Voinței (Yehidah) – este punctul central al sufletului și asigură legătura cu Divinitatea. Asigură accesul la adevărul suprem despre Univers și ne facilitează conexiunea cu Sinele Superior.

Cum se realizează conexiunea cu a cincea dimensiune?

Cheia este credința în existența acelei entități superioare numite Divinitate care ne protejează și ne veghează acțiunile pas cu pas. Este un fapt cunoscut că spiritul a evoluat mult timp de la începuturile lui Homo Sapiens până în prezent și aceasta nu ar fi fost posibilă fără intervenția unei entități înțelepte. Este bine să avem în vedere pariul lui Pascal:

„Dacă crezi în Dumnezeu și nu există, nu ai pierdut nimic. Dacă nu crezi în Dumnezeu și nu există, la fel, nu pierzi nimic. Dacă crezi în Dumnezeu și El există, ai câștigat totul. Dacă nu crezi în Dumnezeu și El există, atunci ai pierdut tot.”

Experimentând în mod constant sentimente de pace, fericire și bucurie putem accede spre dimensiunea a cincea și nu vom face nici un efort suplimentar, ci vom fi permanent în aceeași stare benefică pentru corp și minte.

Vom începe să simțim empatie față de toate ființele din jurul nostru și vom putea filtra emoțiile pentru a nu fi perturbați de energiile negative. În plus, mintea va fi mai liniștită și nu va genera fără oprire gânduri inutile, ci va fi relaxată și va transmite în corp semnale de vindecare.

Percepția timpului se va schimba, în sensul că nu vom mai urmări trecerea minutelor pe ceas și timpul va părea că se scurge mai încet. Este o senzație asemănătoare cu ceea ce se întâmplă în timpul unei ședințe de meditație sau hipnoză.

Un lucru foarte benefic în păstrarea echilibrului spiritual este concentrarea pe momentul prezent. Persoana ce a accesat conștiința celei de-a cincea dimensiuni nu se preocupă nici de trecut, dar nici de viitor și nu se încarcă cu energii negative ce vin din ranchiună sau din invidie și atașament. Astfel că aceasta trăiește totul cu detașare și se ghidează după principiul „Carpe Diem”…

Odată ajunși în dimensiunea a cincea, suntem în conexiune cu adevăratul sine care ne oferă puterea nemăsurată a intuiției. Astfel putem acționa conștient la toate evenimentele din viața noastră și nu ne raportăm la nimeni altcineva. Mai mult, filtrăm mai bine informațiile și le alegem doar pe cele cu care rezonează câmpul nostru energetic. Conectarea cu dimensiunea a cincea a sufletului este foarte benefică atât pentru spirit, cât și pentru corpul fizic. Gândurile pozitive vin în mod natural, corpul se vindecă singur și răspândim în jur doar sentimente de pace și iubire necondiționată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed