Home Stiri Ela Crăciun, momente de disperare: „Nu îmi venea să cred ce…”

Ela Crăciun, momente de disperare: „Nu îmi venea să cred ce…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Ela Crăciun trece prin niște momente de disperare și simte că a ajuns la limita răbdării în legătură cu bărbații lipsiți de bun-simț care o urmăresc pe conturile sale de socializare.

Prezentatoarea TV nu mai suportă mesajele deocheate pe care le primește din partea admiratorilor, iar inițial nu a știut cum să gestioneze situația, cum să reacționeze față de aceștia.

Frumoasa vedetă este agasată de mesajele celor care îi admiră formele voluptuoase și îi spun ce fantezii au cu ea, fapt care o deranjează.

Ela Crăciun are un succes foarte mare în rândul publicului masculin și, cu toate că într-o anumită măsură se simte flatată, aceasta consideră că bărbații respectivi exagerează în privința modului în care se exprimă.

Aceasta este comparată deseori cu vedeta de peste Ocean Kim Kardashian, datorită siluetei sale de tip clepsidră și a bustului generos, atuuri care îi înnebunesc pe fanii săi.

Ela Crăciun a decis ulterior să nu mai pună la suflet comentariile și propunerile „fără perdea”, ci s-a obișnuit, treptat, să le ignore.

„Eram foarte deranjată la început de mesajele pe care le primeam. Nu îmi venea să cred ce citeam! Îmi spuneau tot felul de fantezii pe care le aveau cu mine.

După fiecare fotografie pe care o postam sau după emisiune, primeam mesaje private cu cuvinte de laudă, dar unele duse la extrem, din punctul meu de vedere.

Am fost tentată să le dau direct block, dar am zis că mai bine ignor și îi las să se potolească. Unii au continuat, alții au mai renunțat.

Rețelele de socializare le-au dat ocazia tuturor de a se manifesta sub acoperire, să zicem.

Sigur, poate fi măgulitor pentru o femeie să vadă că este admirată, dar modul în care o spui ar trebui să fie unul elegant”, a declarat Ela Crăciun pentru Libertatea

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies