Home Stiri Eleganță și stil! Care au fost cele mai inedite apariții ale lui Kate Middleton din timpul călătoriei în India?

Eleganță și stil! Care au fost cele mai inedite apariții ale lui Kate Middleton din timpul călătoriei în India?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 611 views 1 minute timp de citit

Ne-a uimit mereu cu apariţiile sale elegante şi continuă să facă asta. Kate Middleton a atras atenţia şi de data aceasta, cu ţinutele purtate pe durata călătoriei ei în India.

Rochie-Emilia-Wickstead

În perioada 10-16 aprilie, Kate Middleton şi Prinţul William s-au aflat în vizită în India şi Bhutan. Pe parcursul călătoriei, Kate a fost din nou în centrul atenției datorită aparițiilor ei fashion. Ducesa de Cambridge a apelat la imprimeuri şi printuri ce amintesc de motivele locale, din materiale fluide, care i-au pus în evidenţă silueta

Printre ținutele purtate de Kate se numără o rochie semnată de Alexander McQueen, o alta albastră creată de Jenny Packham, cu care a participat la o gală la Bollywood, dar şi una crem, semnată Emilia Wickstead.

La întâlnirea cu prim-ministrul indian, ce avut loc în cadrul dineului organizat în cinstea reginei Elisabeta, Kate a purtat o ținută în valoare de 3000 de lire, semnată de Temperley London.

kate1

kate2

Rochie-Alexander-McQueen

Temperley-London

Jenny-Packham

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies