Home Stiri Elena Băsescu, apariție incendiară la plajă

Elena Băsescu, apariție incendiară la plajă

autor Buinoschi Andreea
187 vizualizari
loading...

În ciuda faptului că are 40 de ani, Elena Băsescu arată extrem de bine. Mamă a trei copii, aceasta și-a revenit foarte repede în urma sarcinilor și a încins spiritele pe plajă.

Aceasta a vrut să le arate și fanilor cât de bine se distrează și a postat pe contul său de socializare mai multe poze de pe plajă. Admiratorii acesteia i-au transmis imediat complimente și au felicitat-o pentru modul în care arată. „Arăți ca un manechin!”, „Când femeile nu sunt doar frumoase, ci și inteligente”, „Mămică frumoasă, copii frumoși”, „Se vede că trăiești la Constanța!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

2

Elena Băsescu știe că este îndrăgită și nu ezită să le arate fanilor poze cu ai săi copii făcând diferite activități. Mai mult decât atât, fata fostului președinte chiar se îmbracă la fel ca cei trei copii ai săi, creând, în acest fel, un tablou de familie minunat.

Recent, aceasta a încărcat mai multe poze, arătându-le admiratorilor săi cum prepară socată. „#Socata – gustul copilariei mele➡️ Ingrediente: patru litri apă plată, 20 inflorescente flori de soc (dupa gust, se pot adauga mai multe) zeama de la patru lămâi, 500 grame miere. Acoperim recipientul și lasam la fermentat trei-patru zile”, a scris aceasta în dreptul fotografiilor.

3

Elena Băsescu este mama a trei copii, dar pe care îi are din două relații. În urma căsătoriei cu Bogdan Ionescu, aceasta o are pe Sofia Anais, în vârstă de șase ani, și îl are și pe Traian Junior, în vârstă de cinci ani. În urma relației cu afaceristul Cătălin Gheorghe, a rezultat Anastasia, cel mai mic membru al familei, în vârstă de doi ani.

4

În trecut, EBA a avut o relație cu un bărbat în vârstă de 25 de ani. Acesta deține un local în Capitală și a terminat Facultatea de Management…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies