Home Stiri Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat. Cum reușește vedeta să se mențină?

Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat. Cum reușește vedeta să se mențină?

autor Bodnar Anca
212 views 2 minute timp de citit
  • Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat

  • Ce dietă a ajutat-o să se mențină?

  • Alimente naturale pentru o viață sănătoasă

Elena Gheorghe arată perfect, iar toată lumea se întreabă cum reușește vedeta să se mențină atât de bine.

Este cunoscut faptul că nu este atât de simplu să arăti impecabil într-o lume plină de preparate pline de grăsimi și de zahăr, si că este nevoie de o disciplină de fier pentru a reuși.

Hrană naturală pentru un corp perfect

Elena Gheorghe are mare grijă la ce mănâcă, și include zilnic în alimentația ei fructe și legume proaspete.

Acestea o ajută să aibă o siluetă perfectă, dar și o piele fină și sănătoasă.

„Beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă”

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate. La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante. Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a declarat Elena Gheorghe pentru revista VIVA.

Vedeta declară faptul că este întotdeauna atentă la ce mănâncă, deoarece este conștientă că nu este greu doar să slăbești, ci și să îți menții apoi numărul de kilograme mult dorit. Aceasta încearcă să le dea mereu sfaturi bune celor care o urmăresc, deoarece cunoaște importanța alimentației sănătoase, și vrea să îi ajute și pe ceilalți să fie mereu sănătoși și activi.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies