HomeStiri Mondene Elena Gheorghe: „Cred în familii mari, cu frați apropiați, ca în clanul Gheorghe, din care mă trag.”

Elena Gheorghe: „Cred în familii mari, cu frați apropiați, ca în clanul Gheorghe, din care mă trag.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Elena-Gheorghe.jpg

De curând, artista Elena Gheorghe a oferit un interviu unui site local, în care a răspuns cu sinceritate la toate întrebările adresate. 

Elena-Gheorghe

Fiind întrebată dacă se regăseşte în personajul din noul său videoclip, Elena a răspuns:

O, da. Mă simt foarte bine în personaje hiperfeminine, cu siluete cu aer de chic parizian sau cu energie de power-woman și, la fel ca “Elena- girls” din Mirrorador, selfie-urile. Selfie is the new mirror, nu?

Fiind întrebată ce anume o inspiră în ceea ce priveşte muzica, artista a declarat:

 Atunci când ești racordat perfect la ceea ce faci, când știi că ești pe drumul pentru care ai fost menit să exiști, totul în jurul tău devine inspirație. Istoriile de viață, oamenii din preajma ta, natura, emoțiile, întâmplările trăite de tine sau de alții, totul e oportunitate de a te lăsa inspirat și de a spune lumii o poveste. 

Fiind întrebată cum reuşeşte să se descurce şi cu cariera şi cu familia, frumoasa mămică a răspuns:

Nu e ușor, e un balans “la mare inaltime”, dar cu ajutor de la părinți, cu organizare ca la armată, mă descurc. Nicholas e acum baiat mare, devine mai simplu tot “dansul” și, până la urmă, dacă te concentrezi pe partea plină de bucurii a vieții, restul devine doar o chestiune de… strategie.

Aceasta a mai mărturisit despre soţul său următoarele:

 Suntem “dream-team”. El e manager-ul meu, jumătatea mea mai bună, e muzician și ne sfătuim la fiecare pas. El nu e mare fan “lumina reflectoarelor”, îl conving cu greu să fie “în față”, iar când reușesc, să știi că e mare victorie.

O zi din viaţa artistei:

 Mmm… Trezirea de dimineață ca să-l pregătesc pe Nicho pentru grădiniță. Mic dejun. Start agenda zilnică: programare interviuri, ședință cu echipa mea, planning pentru următoarea perioadă, fittinguri, filmări. Repetiții. Sala pentru coregrafie sau sport. Prieteni/film/cafea cu fetele. Late night in bed. Asta într-o zi, să zic, normală. Sunt foarte puține așa într-un an. Restul? Nicho: sus! ​Telefoane, nebunie, interviuri, filmări, 3-4 întâlniri cu echipa, emisiuni, înregistrari, repetiții, coregrafie, concerte în țară, în afară. În pat? Aproape dimineața!

Fiind întrebată dacă vrea să mai facă un copilaş, mămica a răspuns:

 Da. Cred în familii mari, cu frați apropiați, ca în clanul Gheorghe, din care mă trag.

Fiind întrebată cât de mult i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă, cântăreaţa a mărturisit:

Mult. Am înțeles cu adevărat ce înseamnă dragostea, ce înseamnă sensul vieții, am învățat să fiu mai organizată, mai generoasă și mă bucur și mai mult de viață.

Fiind întrebată dacă s-a certat vreodată cu soţul său, Cornel, artista a declarat:

Am spus că sunt caliente, temperamentală. Am noroc că soțul meu e foarte cool, un înțelept, mă ponderează mereu, el e vocea rațiunii și discuțiile noastre în contradictoriu (foarte bune în orice cuplu, că așa se construiește adevărat în doi, nu?:)) se rezolvă cu un argument logic ca un duș rece din partea lui Cornel.

Sursa photo: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed