HomeFără categorie Elena Gheorghe, declarații după botezul fiicei ei

Elena Gheorghe, declarații după botezul fiicei ei

autor Elena Yvette
1,8K views 1 minute timp de citit

Elena Gheorghe și-a botezat recent fetița, pe Amelie Nicole.

elena-gheorghe-sierna

Cântăreața a trăit emoții intense în momentul creștinării fetiței ei și a dezvăluit cum a decurs botezul și cum se înțelege băiețelul ei cu surioara lui, Amelie Nicole.

„Am avut parte de o slujbă extraordinară. Cea mai importantă a acestei zile a fost la biserică, unde Amelie a fost foarte cuminte, a fost creștinată de mai mulți prieteni de familie, Preotul Bogdan, care m-a botezat pe mine și pe frații mei, tata a băgat-o în cristelniță, dar mama ei a plâns mai mult”, a spus artista…

12654145_10153862181415610_6828964309177564470_n1-494x494

„Așa este Amelie, cum este și Nicolas. Ar fi trebuit să mă obișnuiesc cu botezul, este copilul nostru și emoțiile mă năpădesc, emoțiile sunt pozitive. E foarte mândru pentru că a obișnuit-o pe micuță la baie, nu i-a fost frică de apă și probabil că de asta nici nu a plâns. Nicolas i-a spus o poveste celei mici pentru a nu mai plânge. De obicei, în fiecare seară așa face, îi spune o poveste și îi dă suzeta. Am un moment special pentru Amelie și mai am două ținute pe lângă asta. Următoarea ținută cântărește aproape șapte kilograme”, a adăugat Elena Gheorghe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed