Elena Gheorghe despre secretul unei căsnicii reuşite

Share

Una dintre cele mai iubite artiste din România, Elena Gheorghe, invitată de curând în cadrul unei emisiuni TV locale, a vorbit despre viaţa de familie, cum anume se înţelege cu soţul său, Cornel, şi care este secretul unei căsnicii reuşite. 

elena5

„Când unul e nervos, celălalt cedează. Trebuie să ne mai amintim să încercam să mai lăsăm de la noi. Când pleacă el la sală și lipsește îl sun îi spun ce am făcut, la fel și el face cu mine. Mă consider o femeie împlinită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Nicholas este lumina ochilor mei, mă bucur şi de fanii extraordinari”, a mărturisit  Elena, în cadrul emisiunii TV.

În ceea ce priveşte silueta sa demnă de apreciat, artista a mai povestit cum anume reuşeşte să se menţină în formă:

„Încerc să ajung la sală de două-trei ori pe săptămână. Pregătim un nou videoclip, e mult de muncă. În concerte dau cele mai multe kilograme jos. Concertul mă ține în priză, mă suprasolicită. În anii trecuți, făceam sală de capul meu, dar acum instructorul mă învață în maximum o oră tot ce trebuie şi funcționează. Pe lângă mult sport, Nicholas este cel mai bun instructor, nu poate să nu te solicite…”

Sursa foto: okmagazine.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news