Home Stiri Elena Gheorghe, mic dejun special

Elena Gheorghe, mic dejun special

autor Elena Yvette
158 vizualizari

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, Elena Gheorghe, face parte din categoria vedetelor cu cele mai longevive căsnicii. Aceasta a vrut să arate tuturor fanilor, printr-o simplă fotografie, toată dragostea ce îi uneşte, pe ea şi soţul său, şi faptul că fiecare zi e o zi de sărbătoare şi un prilej numai bun pentru a-şi cinsti iubirea.

143133694022201d3f

Din imagine, se poate observa cum aceasta i-a pregătit într-o dimineaţă un mic dejun total special soţului său, arătându-i dragostea nemărginită pentru acesta. Pentru a-şi putea arăta dragostea faţă de minunata sa familie, artista şi-a cumpărat o formă pentru gătit în formă de inimioară, în care obişnuieşte să prepare diverse mâncăruri.

Acum câteva zile, aceasta i-a făcut o surpriză soţului său, gătindu-i la micul dejun două ouă ochiuri, publicând pe pagina sa personală de socializare imaginea din momentul în care gătea cele două ouă.

Lângă poza postată, a ţinut să adauge următorul mesaj:

”Pentru soțul meu drag:)”.

Cei doi, Elena și soţul său, Cornel Ene, s-au cuplat acum 11 ani, în ziua în care artista îşi sărbătorea ziua de naştere. Pe atunci, Elena împlinea frumoasa vârstă de 19 ani, iar cel mai frumos cadou a fost venirea în viaţa sa a celui care urma să îi devină soţ.

După 11 ani de relaţie, aceasta nu şi-a schimbat părerea şi consideră că soţul său este întruchiparea bărbatului ideal, din punctul ei de vedere.

”Acum 11 ani, pe 30 iulie, exact de ziua mea, primeam cel mai frumos cadou al vieții mele… Cuvintele sunt mici și nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Ești perfect pentru mine! You’re my perfect love”, era mesajul pe care Elena îl dedicase acum un an, soţului său, cu ocazia aniversării a zece ani de căsătorie.

Cei doi au un fiu de patru anişori, pe nume Nicolas, lumina ochilor lor.

De curând, artista a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, şi pare să aibă în continuare o carieră promiţătoare.

elena-gheorghe-mic-dejun

 Sursa photo: libertatea.ro

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies