Home Stiri Mondene Elena Gheorghe vorbește despre neînțelegerile din căsnicia sa: “Cu siguranță sunt divergențe ca în orice casă, ca în orice cuplu!”

Elena Gheorghe vorbește despre neînțelegerile din căsnicia sa: “Cu siguranță sunt divergențe ca în orice casă, ca în orice cuplu!”

autor Elena Yvette
690 views

Elena Gheorghe a vorbit despre cum evoluează căsnicia sa. Vedeta mărturisește că este fericită alături de soțul ei, deși uneori apar neînțelegeri între cei doi.

elena-gheorghe-si-sotul-496x620

“Nu pot să zic că am avut un impas, cred că e mult prea greu cuvântul acesta, dar cu siguranță sunt divergențe ca în orice casă, ca în orice cuplu. De obicei, discuțiile sunt mai mult pe plan profesional și atunci ne mai contrazicem. Pentru că el a făcut foarte mult timp muzică clasică și eu sunt mai pe popular așa și atunci intervin chestii în contradicție, dar e foarte bine, pentru că în general luăm cea mai bună decizie. Adică trebuie să fie un echilibru, să fie ceva foarte artistic, dar și pe înțelesul oamenilor” a declarat, pentru Libertatea, Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună un băiețel.

Elena Gheorghe a dezvăluit și secretul căsniciei sale. “Cred că în primul rând este comunicarea… Noi suntem înainte de toate prieteni foarte buni și împărtășim tot: și bune și rele împreună.”, a conchis artista.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed