Home Stiri Elena Ionescu a vorbit pentru prima data despre sarcina si a dezvaluit ce nume va purta copilul

Elena Ionescu a vorbit pentru prima data despre sarcina si a dezvaluit ce nume va purta copilul

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 530 views 2 minute timp de citit
Elena Ionescu a vorbit pentru prima data despre sarcina si a dezvaluit ce nume va purta copilul

Elena Ionescu este în al nouălea cer. Este însărcinată și urmează să devină mamă de băiețel.

Cântăreața, care a devenit cunoscută datorită trupei Mandinga, este o femeie foarte fericită. De curând s-a căsătorit civil cu Dragoș Stanciu, pe care îl va face tătic de băiețel.

Elena a dezvăluit și cum se va numi copilul lor

Chiar dacă inițial și-a propus să țină sarcina secretă, aceasta a declarat că, din respect pentru fanii ei, a trebuit să le dezvăluie cea mai frumoasă veste…

„Este o sarcină uşoară. Am făcut încă de la început sport. Acum îmi doresc să o las mai moale cu sportul. Am vrut să ţin sarcina secretă, dar evenimentele din viaţa mea nu mi-au permis asta. Trebuie să cânt. Sarcina a venit ca o surpriză a vieţii mele. Aş face sport încontinuu. (…) Eu cu Dragoş avem extrem de multe lucruri în comun. Cununia am stabilit de comun acord să se desfăşoare într-un cadru mai restrâns. La început nu m-am gândit că o să fiu gravidă, că o să mă căsătoresc şi că o să fiu atât de fericită. Sunt un om credincios şi m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea pe cineva pe sufletul meu. (…) Dragoş mi-a pus inelul pe telefon, deoarece ştia că aşteptam un apel. Mi-a spus că îmi sună telefonul, însă am observat inelul aşezat direct pe ecran. (…) Vreau că băieţelul meu să aibă un nume de bază românesc. O să-l cheme Răzvan şi poate o să-i punem şi un nume de sfânt”, a declarat Elena Ionescu la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies