Home Stiri Mondene Elena Ionescu, dezvăluiri uluitoare despre fostul său soț și actuala lui iubită: „Am ajuns aici pentru că…”

Elena Ionescu, dezvăluiri uluitoare despre fostul său soț și actuala lui iubită: „Am ajuns aici pentru că…”

autor Negriu Elena
2,K views

După ce au apărut imagini în presă cu fostul soț al Elenei Ionescu, Dragoș, alături de o blondă foarte atrăgătoare, artista declarase că acesta este liber să facă ce dorește cu viața sa.

Însă, de curând, Elena Ionescu a făcut lumină în acest caz și, deși toată lumea credea că este o iubită nouă, este vorba despre fosta sa parteneră de viață, o femeie alături de care a format un cuplu în urmă cu mulți ani.

Dragoș a fost într-o relație cu ea înainte de a o cunoaște pe Elena Ionescu, după cum a dezvăluit chiar cântăreața.

Vedeta a făcut anunțul-bombă în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar a preferat să nu divulge întreaga poveste despre femeia respectivă, lăsând să se înțeleagă faptul că este vorba despre ceva complicat.

„E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea… E domnișoara asistentă cu care el a fost înaintea mea.

Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii… Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi.

Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potrivite”, a precizat Elena Ionescu.

Aceasta însă le dorește să fie fericiți, semn că nu îi poartă ranchiună fostului său soț, dar este vizibil afectată de cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât are și un copil cu Dragoș, iar atunci când s-a căsătorit cu el, a fost din iubire.

„Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă…”, a spus Elena Ionescu în cadrul unei emisiuni TV…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed