HomeStiri Mondene Elena Ionescu o desființează pe Ruby! Ce a putut să spună despre ea

Elena Ionescu o desființează pe Ruby! Ce a putut să spună despre ea

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/05/Elena-Ionescu-o-desfiinteaza-pe-Ruby-Ce-a-putut-sa-spuna-despre-ea-1.jpeg

Elena Ionescu a făcut-o praf pe Ruby la Survivor România.

Cu toate că Ruby a părăsit competiția, Elena Ionescu, ce încă se află în cadrul reality show-ului, a scos la iveală detalii despre conflictul dintre ele.

Elena Ionescu o desfiinteaza pe Ruby! Ce a putut sa spuna despre ea 2 in Stiri Mondene

Mai exact, Elena Ionescu susține că Ruby i-a lăsat „un gust amar” și consideră că a dat dovadă de „răutate gratuită” cât timp a fost în emisiune.

„Ruby a fost o persoană care, din păcate, mi-a lăsat așa, un gust amar, pentru că eu înțeleg întotdeauna și, mai ales, jocul acesta l-am înțeles până în momentul de față că este o strategie și că ne dorim cu toții să rămânem până la final sau să trecem peste anumite lucruri ca să ajungem la final, dar nu mă așteptam niciodată să îmi aud niște vorbe urâte pe care nu le știam.

Elena Ionescu o desfiinteaza pe Ruby! Ce a putut sa spuna despre ea 3 in Stiri Mondene

Nu știu dacă a fost o minciună la mijloc, nu știu prin ce formă au fost ele spuse, dar m-a deranjat să văd că un om are atâta răutate gratuită”, a spus Elena Ionescu.

„Nu i-aș da o macetă, i-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina, cu toate că nu am nimic personal cu ea, dimpotrivă, pentru că nu am avut nimic de împărțit cu fata aia, nici măcar un prieten, un băiat, o piesă, nimic.

Noi două nu am avut niciun fel de contact înainte de această emisiune la modul să ne cunoaștem viețile, să ne întâlnim, să vorbim despre ceva anume în viața personală!

Și… atunci, când vezi un om care caută niște răutăți și care inventează, și care face niște scenarii la adresa ta fără a putea fi pusă măcar în situația de a răspunde cu «Da» sau «Nu», dacă au existat niște discuții sau niște acțiuni, mi se pare clar că este vorba despre o răutate…

Asta este singura mea dezamăgire vizavi de această fată”, a adăugat Elena Ionescu potrivit Wowbiz.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed