Home Stiri Elena Ionescu și-a etalat burtica de gravidă

Elena Ionescu și-a etalat burtica de gravidă

autor Bodnar Anca
144 vizualizari

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, este însărcinată în șase luni și, pentru prima dată, și-a etalat burtica de gravidă.

Elena Ionescu 2

„Nu am simțit nevoia să spun chiar tot. Ne-am căsătorit la Primăria Sectorului 4. Vreau să fac botezul și nunta în același timp. Îl cheamă Dragoș Stanciu. Sunt în șase luni. Nu mai am conformația din trecut. După ce am venit la voi în emisiune, am început o relație cu Dragoș. Mi-a plăcut să fiu discretă și am considerat că nu este timpul să anunț tot. Am vrut să mă remarc prin ce știu eu mai bine, adică prin muzică. Dragoș este un om extraordinar și suntem foarte bine împreună. El este model, iar în timpul liber mai merge și la prezentări de modă”, a povestit Elena Ionescu în cadrul unei emisiuni TV.

„Este o sarcină ușoară. Am făcut încă de la început sport. Acum îmi doresc să o las mai moale cu sportul. Am vrut să țin sarcina secretă, dar evenimentele din viața mea nu mi-au permis asta. Trebuie să cânt. Sarcina a venit ca o surpriză a vieții mele. Aș face sport încontinuu. Eu cu Dragoș avem extrem de multe lucruri în comun. Cununia am stabilit de comun acord să se desfășoare într-un cadru mai restrâns. La început nu m-am gândit că o să fiu gravidă, că o să mă căsătoresc și că o să fiu atât de fericită. Sunt un om credincios și m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea pe cineva pe sufletul meu. Dragoș mi-a pus inelul pe telefon, deoarece știa că așteptam un apel. Mi-a spus că îmi sună telefonul, însă am observat inelul așezat direct pe ecran. Vreau ca băiețelul meu să aibă un nume de bază românesc. O să-l cheme Răzvan și poate o să-i punem și un nume de sfânt”, a mai povestit frumoasa brunetă despre sarcină și viața perfectă pe care o are în ultima perioadă…

Elena Ionescu 3

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au o relație perfectă, iar rodul dragostei lor, copilul pe care vedeta îl poartă în pântec, i-a unit și mai mult. Aceștia sunt nerăbdători să își țină în brațe bebelușul. Cei doi s-au căsătorit civil în secret, la Primăria Sectorului 4, iar cununia civilă o vor face în aceeași zi cu botezul.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies