HomeStiri Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga, în conflict! Care este motivul pentru care nu își mai vorbesc

Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga, în conflict! Care este motivul pentru care nu își mai vorbesc

autor Negriu Elena
1,2K views 2 minute timp de citit

Cele două cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga au fost prietene toată viața, dar s-au certat foarte rău și au ajuns să nu își mai vorbească de ceva timp.

Artistele și-au spus reciproc cuvinte grele, iar de atunci se tratează cu indiferență. Se pare că totul ar fi pornit din cauza unei bârfe.

10

În urma unei farse ce a avut loc în cadrul unei emisiuni de televiziune, Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga au pornit un scandal, punând capăt prieteniei.

Pe lângă acest fapt, Cornelia Catanga a lăsat „cu limbă de moarte” ca atunci când va deceda, Elena Merișoreanu să nu vină la înmormântarea sa.

11

„După ce am făcut farsa, am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: «Las-o dracu’ de ţigancă, s-a apucat şi asta să slăbească?”.

M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească?

Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva.

Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea”, a spus Cornelia Catanga, vizibil supărată, în urmă cu ceva timp.

Elena Merișoreanu susține însă că totul este doar o bârfă. Artista se apără spunând că nu ar merge niciodată atât de departe încât să o jignească pe Cornelia Catanga.

Elena Merișoreanu nu știe cine a lansat bârfa respectivă.

„Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o țigancă şi că am jignit-o. Am zis, într-adevăr, că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc.

Nu mi-aş permite să o jignesc vreo clipă, pentru că mama ei a fost prietena mea…

Îmi pare rău că s-a supărat, dar sper să o conving că totul este doar o bârfă”, a declarat la acea vreme Elena Merișoreanu.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed