HomeStiri Mondene Elisabeta Lipă a fost impresionată de tatăl lui David Popovici

Elisabeta Lipă a fost impresionată de tatăl lui David Popovici

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 545 views
Elisabeta Lipa a fost impresionata de tatal lui David Popovici
Elisabeta Lipăsupranumită și „canotoarea secolului” a fost impresionată de educația lui David Popovici. 
Mai mult decât atât, Lipă a povestit cum a fost felicitată de tatăl lui David, chiar dacă nu avea nicio obligație  o facăși a făcut-o doar din respect.
„Pe mine m-a impresionat și chiar am avut ocazia, la un eveniment, să mă întâlnesc cu părinții lui. Tatăl lui s-a ridicat, a venit la mine și a zis: <<Felicitări, doamna Lipă, pentru rezultate, eu sunt tatăl lui David Popovici>>. Eu am rămas impresionată, omul nu făcea parte din grupul cu care eram eu acolo. Și atunci avem un răspuns cu toții: ce înseamnă să ai un copil talentat și tuca părinte, să-l educi și către sport, și către școală.
E o idee greșită, din punctul meu de vedere, că sportivii sunt mai puțin inteligenți și că, dacă fac sport, e nenorocire, că nu mai ai ce să faci cu ei. Nu există așa ceva.
Un sportiv care nu gândește proba respectivă, pentru că aici vorbim de miimi de secundă, e <<la revedere>>. Deci avem nevoie de copii inteligenți”, a declarat Elisabeta Lipă, la emisiunea Liga Digisport.
Fosta mare canotoare este de părere  David Popovici va deveni mai mare decât este deja.
Elisabeta Lipa a fost impresionata de tatal lui David Popovici
Însuși Michael Phelps, despre care nu mai trebuie  spunem nimic, doar  a câștigat 28 de medalii olimpice, a spus despre Popovici  este singurul de pe planetă care poate  scoată un timp și mai bun în proba de 200 de metri liber.
”Dacă există o persoană pe planetă care să scoată un timp de sub un minut și 42 de secunde la 200 de metri liber, David Popovici este această persoană. Puștiul a scos 46.9, 47.0, 47.0, 47.1, 47.2 la 100 metri liber în acest anSunt atent la toate lucrurile astea. Să văd că cineva înoată atât de eficient așa cum o face el… are mișcări foarte bune.
E doar o chestiune de timp până când David Popovici va deveni și mai puternic și va înota și mai rapid”, a spus Michael Phelps pentru NBC Sports.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed