Home Stiri Elizabeth Hurley dezvăluie de ce a fost un „coșmar” să lucreze cu Matthew Perry

Elizabeth Hurley dezvăluie de ce a fost un „coșmar” să lucreze cu Matthew Perry

autor Elena Yvette
249 views 1 minute timp de citit
Elizabeth Hurley dezvaluie de ce a fost un „cosmar” sa lucreze cu Matthew Perry

Elizabeth Hurley și-a amintit cum a fost să lucreze alături de Matthew Perry pentru filmul „Serving Sara”, în timpul luptei sale împotriva dependenței.

„Ca să fiu sinceră, a fost un coșmar să lucrez cu el în acel moment și, după cum se știe, filmul nostru a fost închis din cauza dependenței lui.”

Perry, în vârstă de 53 de ani, și-a detaliat suișurile și coborâșurile legate de droguri în cartea sa „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”. În carte, Matthew Perry a dezvăluit că filmul „Serving Sara” a fost oprită pentru a putea merge la dezintoxicare.

Elizabeth Hurley si Matthew Perry

El a susținut că atât Hurley, cât și directorul lor, Reginald Hudlin, au fost „enervați” din cauza închiderii, lucru pe care l-a înțeles pe deplin: „Am fost plătit cu 3,5 milioane de dolari pentru a face filmul și am fost dat în judecată pentru închidere, deși era o problemă de sănătate. La masa de mediere, o echipă de polițiști din asigurări m-a înfruntat, așa că le-am scris un cec de 650.000 de dolari.”

„A fost puțin greu”, a spus actrița originară din Marea Britanie, menționând că atunci când Perry s-a întors pe platou „a fost fabulos”.

„Este destul de interesant”, a spus Hurley despre tot. „Este un scriitor și un om foarte amuzant. Este un comedian incredibil de talentat… modul lui de a vorbi este fantastic.”

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies