Home Stiri Mondene Ellie White, în vizită la salina Slănic Prahova, cu familia sa

Ellie White, în vizită la salina Slănic Prahova, cu familia sa

autor Elena Yvette
801 views
Săptămâna trecută, Ellie White a mers cu copiii şi soţul său la salina Slănic Prahova, deoarece fiul lor, Mihai (3 ani şi jumătate) s-a îmbolnăvit foarte des în ultimul timp. Se pare că acesta a fost ţinta a numeroase răceli, şi chiar şi a unei pneumonii, lucruri care au determinat-o pe mămica lui să îl ducă la salină, pentru terapia cu aerosoli, foarte benefică în tratarea acestor boli. 
Ellie White Brasov small
Recent, pe blogul său, artista a mărturisit o parte dintre întâmplările prin care a trecut din cauza răcelilor lui Mihai.

„Fiind sezonul virozelor si al racelilor, si cum Mihaita vad ca le cam ia pe toate de la gradinita, mi-am comandat un Propolis pur care se pare ca este de mare ajutor. Tocmai bun pentru ca, in ultima perioada, Mihaita a cam tot jonglat cu bronsitele si pneumonia. La asta am mai adaugat si un Laptisor de Matca, sau Hrana Reginelor asa cum este supranumit, care este bun in stimularea imunitatii organismului”, a povestit Ellie, pe blogul său.

„Cum Mihaita este usor sensibil la raceli, am decis sa mergem cu el la Salina Slanic Prahova, care este cea mai aproape de Bucuresti, la aproximativ o ora si jumatate de condus. Am stat destul de putin de data aceasta, intrucat am ajuns tarziu si se inchidea la 15.30, insa ne-am propus sa revenim in curand si sa ajungem dimineata, la ora 8 cand se deschide. Cei mici s-au simtit foarte bine, au respirat aer curat. De altfel, se stie ca la Salina Unirea din Slanic Prahova poate fi respirat cel mai curat aer din lume”, a continuat frumoasa mămică.

ellie-white-james-bond

Sursa photo:okmalta.com; eumama.md; wowbiz.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed