Home Stiri Elwira face declarații despre al treilea copil: „Este binevenit”

Elwira face declarații despre al treilea copil: „Este binevenit”

autor Mirela
227 views 2 minute timp de citit
  • Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, mai ales după ce au participat în emisiunea „Asia Express”.
  • Cei doi au o familie frumoasă, cu două fetițe superbe.
  • Cu toate acestea, Elwira și Mihai nu exclud posibilitatea apariției unui nou copil, dar nu neagă nici realitatea.

Elwira și Mihai Petre formează un cuplu de foarte mult timp și au reușit să își întemeieze o familie extrem de frumoasă. Aceștia au două fete foarte frumoase, însă visul dintotdeauna al Elwirei a fost să aibă o familie numeroasă. Cu toate că își dorește să mai aibă un copil, aceasta este conștientă că vârsta pe care o au nu le-ar permite acest lucru, dar nu exclud în totalitate.

Cu toate acestea, deși al treilea copil nu se știe dacă își va face apariția, Mihai și Elwira se concentrează foarte mult asupra celor două fete pe care le au deja și le dedică tot timpul și toată atenția lor.

Ce spune Elwira despre al treilea ocpil?

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar, cumva, lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar, dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a declarat câștigătoarea „Asia Express” pentru viva.ro.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, din cauza faptului că nu și-au mai văzut copiii două luni, nu de puține ori, aceștia și-au exprimat iubirea pe care le-o poartă și au izbucnit în plâns de dorul celor mici. Mai mult decât atât, cei doi dansatori au declarat că premiul a fost dedicat fetelor, deoarece sunt fane foarte mari ale emisiunii.

Cei doi soți au devenit mai uniți odată cu experiența „Asia Express”

Elwira a declarat că experiența „Asia Express” nu a fost un test pentru ea, deoarece știa că poate avea încredere în Mihai Petre. În schimb, aceasta i-a reconfirmat faptul că se poate baza pe el și că îi este alături la orice pas.

Relația lor a devenit mult mai puternică datorită acestei emisiuni și, mai mult decât atât, Elwira susține că, între ei, au existat și momente în care s-au reîndrăgostit.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies