HomeStiri Elwira Petre are o naționalitate diferită față de cea a lui Mihai Petre

Elwira Petre are o naționalitate diferită față de cea a lui Mihai Petre

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Elwira Petre a devenit, datorită emisiunii Asia Express, una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi. Aceasta a fost și continuă să fie extrem de atentă cu ceea ce postează despre ea, deoarece este o fire căreia îi place ca viața ei să stea departe de camerele de filmat.

Cu toate acestea, câteva detalii se cunosc despre ea, în special despre naționalitatea sa. Elwira Petre nu este româncă, iar despre acest lucru a vorbit chiar ea, în cadrul unui interviu.

ELWIRA 12„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu, îmi plăcea și asta am vrut să fac. Nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo”, a spus soția lui Mihai Petre în timpul testimonialelor pentru emisiunea Chefi la cuțite.

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova

„Povestea, pe scurt, sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans, așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

ELWIRA 13Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo, am dansat două-trei zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”a povestit Mihai Petre în cadrul unui interviu, conform cancan.ro.

ELWIRA 14„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show, nu m-am așteptat. Am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și, apoi, jos”, a spus Mihai Petre despre participarea la Asia Express, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed