HomeStiri Elwira, primele declarații despre a treia sarcină: „Un nou membru în familie este binevenit”

Elwira, primele declarații despre a treia sarcină: „Un nou membru în familie este binevenit”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 831 views 3 minute timp de citit

Fanii Asia Express au fost atenți la fiecare detaliu și, luând în considerare modul în care Mihai Petre a reacționat în unele momente în cadrul competiției, i-au cerut Elwirăi să divorțeze. Cu toate acestea, soția fostului jurat nu vrea, dar a luat pe toată lumea prin surprindere cu o altă declarație.

12„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar, cumva, lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar, dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit. Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus coregrafa pentru cei de la Antena Stars.

13În cadrul unui interviu, Elwira a spus ce au făcut fetele sale cât timp ea și Mihai au fost plecați, dar și că au aflat că au câștigat de la televizor.

„Fetele au rămas acasă cu bunicii. Părinții mei au venit special din Polonia, iar cele mici au stat cu ei și cu mama lui Mihai. Practic, au avut, în permanență, trei bunici alături, dar și toată familia pusă în alertă – de la sora lui Mihai, până la nași sau verișori.

14Au avut un program foarte bine organizat, pentru că nu am vrut să simtă dorul, așa că am ales să petreacă mult timp în familie, să fie înconjurate de cei dragi. Și cred că acele două luni alături de bunici au fost de bun augur pentru toți, căci și părinții noștri au avut ocazia să petreacă mai mult timp cu ele. De exemplu, cu părinții mei nu apucă să se vadă foarte des din cauza distanței.

La finală, am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor, în momentul în care au aflat, ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte”, a spus aceasta pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed