Elwira, sfătuită să divorțeze de Mihai Petre

Share

Elwira și Mihai Petre au trecut prin momente tensionate în cadrul competiției Asia Express, atunci când stresul și oboseala s-au strâns. Din acest motiv, de câteva ori, coregraful a țipat la soția sa și, văzând acest lucru, telespectatorii i-au spus Elwirei să divorțeze.

Cu toate acestea, soția lui Mihai Petre nici nu a vrut să audă de acest lucru și a spus că fostul jurat de la PRO TV este cel mai important sprijin din viața sa.

„Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă «Asia Express» mi-a dovedit, încă o dată, că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt.

În același timp, cu ocazia acestui show, am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute”, a declarat Elwira pentru cei de la viva.ro.

„Relația pe care o avem este una solidă de zeci de ani și, pe parcursul emisiunii, a devenit și mai solidă. Nu s-au produs schimbări foarte mari, dar, dacă au existat niște schimbări, au fost în bine. «Asia Express» a fost o ieșire din zona de confort, dar știam, deja, cum funcționăm în cuplu, iar dinamica nu s-a schimbat foarte mult.

Da, «Asia Express» a fost un fel de terapie din care au rezultat lucrurile care sunt mai importante pentru mine. Nu am nevoie de atât de multe pentru a fi fericit. Nu am avut nevoie de telefon, nu am avut nevoie de multe lucruri în rucsac și mi-am dat seama că așa este şi în viaţă. Am început să iau lucrurile așa cum vin și cu mult mai multă ușurință”, a spus și Mihai Petre pentru aceeași publicație…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news