Home Stiri Elwira și Mihai Petre, momente pline de lacrimi în „Asia Express”

Elwira și Mihai Petre, momente pline de lacrimi în „Asia Express”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 425 views 2 minute timp de citit

Pe cât de frumoasă este competiția „Asia Express”, pe atât de grea este, mai ales pentru persoanele care au acasă copii. Acesta este și cazul soților Petre, care au izbucnit în lacrimi atunci când și-au adus aminte de copiii care îi așteaptă acasă.

„Voiam să le spunem «La mulți ani!» fetelor noastre. Nu mi-am sunat fetele și, din cauza asta, mi se pare o zi grea, restul mi se pare o joacă. Că m-au nominalizat și că eu am de nominalizat nu este asta viața mea, viața mea sunt fetele mele. E primul an în care nu le sunăm”, a spus Mihai Petre în cadrul emisiunii, pe data de 1 iunie, când episodul a fost filmat.

„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus coregraful, conform a1.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies