Home Stiri Emilia Ghinescu arată impecabil. Ce face vedeta pentru a avea o siluetă perfectă?

Emilia Ghinescu arată impecabil. Ce face vedeta pentru a avea o siluetă perfectă?

autor Bodnar Anca
250 views 2 minute timp de citit
  • Siluetă perfectă la 43 de ani

  • Cum își menține vedeta silueta?

  • Secrete dezvăluite de Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu arată perfect la 43 de ani, iar întrebarea care se află pe buzelel tuturor fanilor ei este „Cum reușește să își mențină silueta?”.

Emilia Ghinescu arată impecabil la 43 de ani

Emilia Ghinescu are 49 de kg și o siluetă demnă de invidiat. Aceasta pune mare accent pe aspectul fizic, dar și pe starea de bine, motiv pentru care este atentă la alimentație și merge regulat la sală.

Programul atent gândit și lipsa abaterilor o ajută pe Emilia să arate perfect. Vedeta a vorbit despre asta, și și-a etalat trucurile, pentru a veni în ajutorul celor care o urmăresc.

„Vreau să vă spun că eu mereu am avut grijă de mine„

„În primul rând vreau să spun că eu mereu am avut grijă de mine, nu acum, în ultimul timp. Acum m-am apucat de sală și am slăbit, am mai slăbit. Dar grasă nu am fost niciodată. Adică nu am depășit 58 de kilograme. Când m-am apucat de slăbit aveam 58 de kilograme, dar întotdeauna am avut grijă de felul în care arăt!”, a povestit Emilia Ghinescu.

Deși merge mereu la sală și mănâncă foarte sănătos, vedeta mai introduce în alimentație și câteva alimente mai puțin corecte din punct de vedere al dietei, însă activitatea zilnică o ajută să nu pună kilograme în plus.

„Cine se uită la mine își dă seama că merg la sală, că se văd mușchii foarte definiți. Sportul, o dietă echilibrată, asta contează foarte mult, să mănânc ceea ce trebuie. Nu spun că nu mă mai răsfăț și eu cu un dulce, dar dulcele ăla pe care îl iau este ori o plăcintă cu mere, ceva light, nu ceva cu foarte multe creme, să fie foarte consistent”, a mai declarat Emilia Ghinescu.

Vedeta a fost mereu pentru fanii ei un exemplu. Un etalon al frumuseții și al ambiției, motiv pentru care aceștia își doresc să primească mereu sfaturi utile de la Emilia Ghinescu, pentru a le pune în practică și a avea un stil de viață sănătos, ca al artistei.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies