Home Stiri Emisiunea „Asia Express” va avea o nouă prezentatoare

Emisiunea „Asia Express” va avea o nouă prezentatoare

autor Buinoschi Andreea
513 vizualizari

Deoarece Gina Pistol va aduce un copil pe lume anul viitor,  nu va mai putea străbate mii de kilometri pentru a filma îndrăgita emisiune. Așadar, șefii Antenei vor trebui să găsească o înlocuitoare, după ce Gina a ajunțat, conform celor de la playtech.ro, că nu va mai fi la cârma concursului.

Cu toate acestea, iubita lui Smiley a primit și o veste bună. Dacă va vrea să prezinte vreun sezon, vedeta se va putea întoarce, ea fiind cea care dădea farmec întregii emisiuni.

„Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au spus persoane din cadrul trustului Antena 1 pentru cei de la playtech.ro.

De când a aflat că este însărcinată, Gina Pistol a renunțat la filmări, singurul contract pe care îl onorează fiind cel pentru emisiunea Chefi la cuțite. La sfatul medicului, prezentatoarea s-a retras de pe micile ecrane, pentru a nu se suprasolicita. Vârsta pe care o are reprezintă un pericol pentru sarcină și blondina nu vrea să riște viața celei mici, nici măcar o clipă…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies