HomeStiri Mondene Emisiunea lui Cătălin Măruță a împlinit 9 ani! Ce a declarat prezentatorul?

Emisiunea lui Cătălin Măruță a împlinit 9 ani! Ce a declarat prezentatorul?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 905 views
andra_catalin_maruta__3__01-1024x768 in Stiri Mondene

Emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv a împlinit nouă ani de existență. Cu această ocazie, prezentatorul a vorbit despre cele mai emoționante momente din cariera sa de om de televiziune.

andra_catalin_maruta__3__01-1024x768

„Întotdeauna am emoții atunci când am în emisiune oameni pe care îi admir. Mă tot gândesc cum să fac să se simtă bine, să fie relaxați, să îi tratez cu respect. Un exemplu este Radu Beligan. Ce mare actor, ce mare om! Mi-am dorit mult să îl ajut să intre în Cartea Recordurilor, m-am bucurat că a acceptat când i-am propus să îi pregătesc dosarul, iar când am ajuns la finalul demersului și i-am înmânat eu diploma a fost un moment special și pentru mine, nu doar pentru dumnealui. Adică eu nu intram în Cartea Recordurilor, dar cam așa mă simțeam însă. Eram pe scena Teatrului Național, după o reprezentație a piesei „Egoistul” și purtam smoking, mă tot gândeam ce o să spun, mi-era teamă să nu mă bâlbâi. Radu Beligan a fost un om excepțional și în preajma lui nu aveai cum să nu te simți norocos pentru simplul fapt că îl cunoști”, a declarat Măruță pentru Libertatea.ro.

„Îmi vin în minte multe în care invitații au întârziat sau nu m-am putut concentra, pentru că eram răcit sau mă durea o măsea, dar sincer nimic nu s-a comparat cu emisiunile de după tragedia din Colectiv. Câtă durere plutea în aer, câți părinți împietriți de durere am cunoscut atunci… Nici nu pot sa vorbesc despre asta”, a mai spus Măruță.

„Singurele mele probleme la capitolul vestimentar sunt ca uneori îmi măresc gabaritul, de obicei după vacanță, și cămășile sunt destul de… stresate la nivelul abdomenului. Garderoba rămâne aceeași însă așa ca încerc să stau drept și să mă abțin de la pâine și dulciuri, ca în câteva luni să încap iarăși în haine cum ar trebui. Nu am avut alte accidente”, a mai declarat Cătălin Măruță.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed