Emisiunea „Survivor” riscă să fie suspendată

Share

Emisiunea Survivor a ajuns la inimile oamenilor extrem de repede. Cu toate acestea, greutatea emisiunii le dă mari bătăi de cap concurenților, iar aceștia ajung să ia unele decizii pe care nu le-au luat în calcul atunci când au plecat din România.

Conform celor de la cancan.ro, mai mulți participanți au luat decizia de a se retrage de la Survivor, fie din cauza oboselii care se acumulase, fie din cauza dificultății probelor. Printre acestea se numără: Andreea Tonciu, Otilia Billionera și Angela Forrero.

Mai mult decât atât, unele persoane au decis să se întoarcă acasă și din cauza problemelor de sănătate care au apărut în urma probelor. „M-am întors cu accidentarea pe care am făcut-o la piciorul drept, acele două întinderi”, a spus Radu Itu pentru cei de la click.ro, după ce a părăsit competiția.

Daniel Pavel face declarații despre emisiunea Survivor

„Zanni le-a plăcut. Era Faimosul care trecea în zona de copii. Mă măgulește aprecierea publicului care te oprește în soare, în ploaie, ca să facă o poză. Copiii îmi spuneau că le plac Războinicii, dar și Zanni”, a spus acesta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

„Concurenții sunt în modul de supraviețuire, dar mă gândeam că avem una dintre cele mai frumoase meserii amândoi. Avem capacitatea de a le aduce emoții celor de acasă. Este un job care nu este deloc ușor însă mereu oamenii participă cu tine. Se face un transfer foarte clar de emoție. Te implici foarte mult ca telespectator.

Jocurile copilăriei fac diferența, au zis-o și concurenții. Aruncările, țopăitul, lucrurile care poate par prostioare. E o presiune constantă, reală, este cel mai spectaculos show de reality outdoor. Cei din echipa de producție sunt ca supraviețuitorii. Sunt români, turci, dominicani care arată spectaculos. Arată ca un platou de film de Hollywood”, a mai declarat Daniel Pavel, conform celor de la playtech.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news