Home Stiri Emoția stă în numere. Joacă-te și află care număr îți reflectă emoțiile!

Emoția stă în numere. Joacă-te și află care număr îți reflectă emoțiile!

autor Elena Yvette
368 vizualizari

Numerele ascund mult mai multe lucruri decât am crede, însă ne-ar lua o groază de timp să descoperim misterele acestora.

Fiecare cifră este puternic încărcată din punct de vedere emoțional și nu depinde de cifra destinului nostru, aceasta din urmă fiind calculată în funcție de data în care ne-am născut.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a descoperi numărul tău emoțional și să afli ce mister ascunde este să scoți un caiet cu pătrățele și să completezi fără întrerupere primele două rânduri cu toate numerele care-ți vin în minte, acestea fiind cuprinse între 1 și 9.

Atenție însă: acestea nu trebuie scrise în ordine! Scopul jocului este acela de a scrie numerele neîntrerupt.

După ce ai completat cele două rânduri cu numerele care ți-au venit în minte, vezi care număr este acela care apare scris de mai multe ori, acesta fiind numărul care prezintă cea mai puternică încărcătură emoțională pentru tine.

Exemplu: 15237839435732343193. Presupunem că acesta este rezultatul obținut. Se poate observa că numărul 3 apare scris de mai multe ori (mai exact, de șapte ori). Dacă două cifre se repetă în egală măsură, adună-le, iar rezultatul obținut va reprezenta cifra ta emoțională. Spre exemplu, dacă cifra 2 apare la fel de des ca cifra 7, cifra ta emoțională va fi 9. Dacă se repetă în egală măsură mai multe cifre, se procedează la fel.

Dacă numărul care apare scris mai des este numărul… :

1 – Ești afectată atunci când nu ți se acordă suficientă atenție. Ești vulnerabilă atunci când ești înconjurată de oameni mai bine pregătiți și care au o capacitate de impunere mai dezvoltată decât a ta.

2 – Ești o persoană iertătoare și îți place munca în echipă, de aceea tot ce faci îți place să fie făcut în doi.

3 – Judeci persoanele atunci când duci lipsă de ceva sau cineva, sau când te confrunți cu probleme greu de rezolvat. Ai tendința de a da vina pe alții, însă acest lucru nu va fi soluția problemelor tale.

4 – Omenia este cel mai de preț lucru pentru tine. Nu îți place ca persoanele din jur să îți întoarcă spatele, în special atunci când tu ai dat totul pentru ca lor să le fie bine.

5 – Obiceiurile tale sunt „prea mult” pentru cei din jur; spui că ești dispusă să faci sacrificii și suporți aproape orice, însă nu acorzi celor din jur libertatea și intimitatea de care au nevoie.

6 – Ești pusă mereu pe distracții și glume, însă unele dintre acestea îi pot afecta pe oamenii din jur; acordă atenție cuvintelor pe care le rostești și modul în care le spui!

7 – Naivitatea ta te face să suferi și crezi că cei din jur sunt la fel de buni ca tine. Este momentul să deschizi mai bine ochii.

8 – Te superi repede și îți trece la fel de repede. Chiar dacă în unele momente pari a fi un incendiu greu de stins, în secunda doi ești doar o mică scânteie…

9 – Persoanele raționale nu se află pe lista preferințelor tale. Ești o fire visătoare și te implici 100% în relațiile cu persoanele față de care manifești o dedicație puternică.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies