Home Stiri EMOȚIONANT: Cursa India-Suedia făcută cu bicicleta pentru a-și găsi adevărata iubire. Descoperă întreaga poveste!

EMOȚIONANT: Cursa India-Suedia făcută cu bicicleta pentru a-și găsi adevărata iubire. Descoperă întreaga poveste!

autor Elena Yvette
249 vizualizari

Cei doi protagoniști ai acestei povești de iubire desprinsă din filme sunt Charlotte von Schedvin, care a fost în timpul tinereții o frumoasă femeie blondă cu ochii albaștri și care provenea din nobilimea suedeză, și alesul inimii ei, Pradyumna Kumar Mahanandia, care era un student sărac din estul Asiei, deloc potrivit pentru ea.

Cursa-India-Suedia-făcută-cu-bicicleta-pentru-a-și-găsi-adevărata-iubire

Drumurile lor se pare că nu aveau niciun punct comun de întâlnire, dar, cu toate acestea, la finele anului 1975, se pare că destinul i-a adus împreună pe cei doi. Pe vremea aceea, Charlotte se afla în Delhi, moment în care i-a cerut tânărului să-i picteze portretul.

Conform CNN, Kumar a reușit să fie în centrul atenției în momentul în care a făcut acest lucru, pe vremea când era student la Colegiul de Artă din New Delhi.

La doi ani după această întâmplare, Charlotte, care în acel moment era studentă la Londra, a plecat spre India, trăind cu speranța că îl va revedea pe tânărul care i-a pictat portretul. Aceștia au reușit să cadă imediat în mrejele iubirii și au trăit o poveste de dragoste ca în filme, care a durat însă numai o lună, tânăra fiind nevoită să se reîntoarcă acasă.

Iubirea celor doi a fost însă atât de puternică încăt, fără să stea pe gânduri, aceștia s-au căsătorit printr-o frumoasă ceremonie tradițională indiană.

Fiind nevoit să își termine studiile, tânărul nu a putut să-și însoțească aleasa inimii când aceasta s-a întors acasă, motiv pentru care a făcut acest lucru de una singură. Pe parcursul unui întreg an, cei doi și-au scris scrisori de dragoste pentru a nu lăsa relația lor să se răcească, fiind la distanță unul de celălalt.

Familia tinerei Charlotte s-a oferit să-i cumpere lui Kumar un bilet de avion către Suedia pentru ca cei doi să se poată revedea, însă acesta, din orgoliu, nu a vrut să-l accepte, vrând să ajungă la aceasta de unul singur, fără a apela la ajutorul nimănui.

Acesta a vândut puținele lucruri pe care le avea și a reușit să-și strângă bani cât să-și permită să-și cumpere o bicicletă. Cu ajutorul acesteia, Kumar a bătut drum lung spre Suedia, trecând prin Afghanistan, Iran, Turcia, Bulgaria, Iugoslavia, Germania, Austria și Danemarca.

Abia după patru luni, acesta a reușit să ajungă într-un final în Suedia.

Din acel moment, cei doi au fost de nedespărțit și au chiar și doi copii, Kumar fiind acum un cunoscut artist ce are onoarea de a ocupa în momentul de față poziția de Ambasador cultural între India și Suedia…

Povestea celor doi a reușit să-i uimească pe toți cei care au avut ocazia să audă despre ea, iar în momentul de față producători de filme doresc să ecranizeze povestea lor de dragoste, desprinsă parcă dintr-un basm.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies