Home Stiri Era în topuri la începutul anilor 2000, acum a ajuns de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus! Despre cine este vorba

Era în topuri la începutul anilor 2000, acum a ajuns de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus! Despre cine este vorba

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

La începutul anilor 2000 se afla în topurile muzicale, piesele sale fiind foarte apreciate de către fani și avea un fizic de model.

Timpul și-a pus însă amprenta în mod negativ asupra sa, pe fondul unor probleme personale care au făcut-o să ia foarte mult în greutate și să devină de nerecunoscut.

Anca Badiu, căci despre ea este vorba, fostă membră a trupei Class, în vârstă de 40 de ani, s-a schimbat enorm după destrămarea trupei.

Cântăreața a fost greu încercată pe planul personal, după ce fratele ei a decedat în condiții suspecte pe când era plecat în Spania să muncească, și nici în planul profesional nu a avut reușite.

Întâmplările nefericite din viața sa i-au cauzat depresie, Anca Badiu având chiar gânduri de sinucidere și necesitând, astfel, ajutorul medicului psiholog.

„S-a tot spus că eu am intrat în depresie din cauza faptului că mă îngrășasem. Nu este adevărat.

Depresia mea a pornit de la neîmplinirile profesionale. Piesa mea «Hello», o piesă la care am muncit foarte mult a intrat doar pe un singur radio şi m-am supărat foarte tare.

Pentru că nimic nu mă doare mai tare decât o neîmplinire profesională. De atunci s-a declanşat depresia.

Am fost la doctor, iar acum încă sunt pe antidepresive.(…) Am şi prietenii lângă mine. Mă ajută foarte mult.

Mă rog foarte mult la Dumnezeu şi mă simt foarte bine când fac asta şi,bineînţeles, iau antidepresive.

Dacă nu aş fi mers la medic să mă ajute cu depresia, nu mai existam astăzi. Am vrut să mă sinucid de câteva ori”, a declarat Anca Badiu, în urmă cu ceva timp…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies