HomeStiri Mondene Era si timpul – Carmen Bruma a imbracat mult asteptata rochie de mireasa! Iata cat de frumoasa a fost!

Era si timpul – Carmen Bruma a imbracat mult asteptata rochie de mireasa! Iata cat de frumoasa a fost!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Era-si-timpul-Carmen-Bruma-a-imbracat-mult-asteptata-rochie-de-mireasa-Iata-cat-de-frumoasa-a-fost-3.jpg

Carmen Brumă a trecut de la colanți și ținute sport la rochie de mireasă.

Era-si-timpul-Carmen-Bruma-a-imbracat-mult-asteptata-rochie-de-mireasa-Iata-cat-de-frumoasa-a-fost-3 in Stiri Mondene

 

Nu, nu s-a căsătorit! Iubita lui Mircea Badea a participat la o ședință foto pentru a promova rochii de mireasă, dar și un program de slăbire pe care aceasta l-a creat special pentru femeile care urmeză să se căsătorească.

Carmen Brumă are 40 de ani și este mama unui băiețel superb. Este într-o relație cu Mircea Badea care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Carmen a declarat că nu își dorește să se căsătorească, însă recunoaște că i-a plăcut foarte mult să îmbrace rochia de mireasă.

Carmen Brumă a afirmat că fiecare femeie trebuie să îmbrace măcar o dată în viață rochia de mireasă.

in Stiri Mondene

A venit și rândul ei să abordeze această ținută, chiar dacă a făcut-o doar pentru un pictorial neobișnuit pentru o sportiva cum este ea.

in Stiri Mondene

„E vorba de o şedinţă foto, după ziua de azi îmi trece… Rochia de mireasă e o ținută pe care orice femeie ar trebui să o îmbrace măcar la o şedinţă foto, dacă nu la evenimentul propriu-zis…

Eu aş face o combinaţie, jumătate de noapte o rochie prinţesă, jumătate de noapte îmbrăcată într-o altă rochie, sirenă. M-am simţit bine să port rochii de mireasă. Mă bucur că am acceptat propunerea de astăzi, de a face această şedinţă foto. Mi-a plăcut şedinţa de astăzi, m-am simţit bine, dar a fost o zi un pic cam friguroasă. Am creat şi un program pentru mirese, este online pe site-ul meu”, a declarat aceasta într-o emisiune TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed