HomeStiri Mondene Erkan Petekkaya: „Ca sa invingi rutina, trebuie sa ii oferi partenerului tau surprize, sa faci ca unele zile sa nu semene cu celelalte.”

Erkan Petekkaya: „Ca sa invingi rutina, trebuie sa ii oferi partenerului tau surprize, sa faci ca unele zile sa nu semene cu celelalte.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/CAaovflU8AAwoKm.jpg
 Interpretul lui Cihan din „Furtuna pe Bosfor”, Erkan Petekkaya (45 de ani),  a vorbit în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, despre carieră, dar şi despre viaţa sa de familie. 
CAaovflU8AAwoKm
Fiind întrebat care este cel mai apropiat rol de sufletul său, Erkan a declarat:
 In actorie este ca si in dragoste: crezi ca persoana pe care o iubesti in acel moment este cea mai importanta din viata ta. La fel este si cu un rol: te atasezi de el in momentul in care il joci si le uiti pe celelalte. Daca ar fi altfel, nu ai putea sa te dedici suta la suta. Insa, dupa ce rolul „se duce” si te distantezi de el, realizezi ca este greu sa faci o alegere dintre toate si sa spui ca unul anume este mai aproape de inima ta.  
Fiind întrebat cum a reuşit să slăbească, sau ce dietă a adoptat, actorul a relatat:
 Am facut exercitii fizice cu regularitate, la sala, cu un antrenor care s-a tinut de capul meu cand eram pe punctul sa cedez.  Sotia mea, Didem, a avut grija sa gateasca cea mai sanatoasa mancare – datorita ei, mancam zilnic supe si salate delicioase, frumos ornate si decorate. Nu am consumat alcool si am baut 2-2,5 litri de apa pe zi. In acest fel, nu a fost greu sa slabesc 10 kilograme.
Fiind întrebat cum ar proceda dacă nu ar mai fi fericit lângă soţia sa, acesta a declarat:
Ceea ce imi ofera sotia, copilul si caminul meu imi este suficient pentru a fi recunoscator providentei in fiecare zi! Cred ca acei oameni care cauta mereu inceputuri si indragosteli sunt foarte nefericiti. Ca sa invingi rutina, trebuie sa ii oferi partenerului tau surprize, sa faci ca unele zile sa nu semene cu celelalte. Este mai simplu sa procedezi asa decat sa alergi dupa fantasme.
Fiind întrebat cum se înţelege cu soţia sa, Didem, sau cum anume obişnuieşte să o răsfeţe, Erkan a relatat:
De-a lungul anilor, eu si Didem am deprins toleranta, intelegerea fata de celalalt, respectul. Iubirea trainica, nu dragostea aceea oarba, a inceputului, deriva din toate acestea. Faptul ca ii ofer uneori cadouri-surpriza, fara niciun motiv, fara sa fie ziua ei sau o zi speciala, poate fi, oare, considerat rasfat? 🙂
hatice-burak-dugun23
56ea52d1c03c0e2c249d5415
Sursa photo: twimg.com; blogspot.com; hurimg.com
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed