Home Stiri Eroul de numai 5 ani care şi-a salvat mama de la moarte

Eroul de numai 5 ani care şi-a salvat mama de la moarte

autor Elena Yvette
172 vizualizari

Atunci când un băieţel de numai cinci ani şi-a găsit mama inconştientă la duş, a luat o decizie cu adevărat neaşteptată pentru vârsta lui şi a reuşit să-şi salveze mama de la o moarte sigură. 

Salvatore Cicalese

Mama micuţului Salvatore Cicalese a suferit o convulsie în timp ce îşi făcea duş şi a leşinat în cabina de duş, unde a fost găsită inconştientă de băieţelul său. Deşi profund impresionat de priveliştea pe care o avea în faţă, băieţelul nu a intrat în panică, ci a reacţionat rapid. Astfel, acesta şi-a învelit micuţa surioară de doar două luni într-o păturică şi a mers la uşa unei vecine pentru a cere ajutor. Uimită, văzându-l pe băieţel cu surioara sa în braţe, aceasta l-a întrebat imediat ce s-a întâmplat şi a primit un răspuns şocant: „Mami a murit la duș. Poți să ai grijă de noi?”.

Imediat, vecina a chemat salvarea, care a reuşit să o stabilizeze pe mama băiatului, acesta reușind astfel să devină eroul tuturor, mama sa fiind convinsă că a fost salvată de la moarte de propriul copil: „Sincer, el mi-a salvat viața, pentru că eram sub jetul de apă și, dacă nu aș fi primit ajutor, probabil m-aș fi înecat…”.

Din păcate, şocul suferit de cel mic a fost unul extrem de puternic, peste care nu a reuşit să treacă nici acum, deoarece amintirea acelei zile este mereu prezentă în mintea lui şi frica de a îşi pierde mama nu îl părăsește niciodată: „Fiecare zi este o provocare pentru noi. Mă întreabă de un milion de ori dacă voi fi bine și dacă voi muri azi”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies