Home Stiri Este de necrezut! Iată ce a făcut Andreea Esca pe timpul lui Ceaușescu, la vârsta adolescentei!

Este de necrezut! Iată ce a făcut Andreea Esca pe timpul lui Ceaușescu, la vârsta adolescentei!

autor Elena Yvette
314 vizualizari

Profesionalismul de care dă dovadă Andreea Esca o face să pară o femeie extrem de serioasă, strictă și incapabilă de a încălca vreo regulă.

Este de necrezut! Ce a făcut Andreea Esca, pe timpul lui Ceaușescu, la vârsta adolescentei

Totuși, în cadrul unui interviu, Andreea Esca a povestit ceva ce i-a lăsat pe toți mască.

Se pare că în adolescență, deși regimul politic era unul extrem de strict, Andreea Esca reușea mereu să iasă din tipar făcând lucruri nonconformiste ce par nebunești și pentru zilele noastre.

„Îmi aduc aminte pe vremea lui Ceaușescu că am plecat la piscina de la hotel şi pentru că ploua foarte tare, eram cu o prietenă, ne-am scos hainele şi am mers în costum de baie pe stradă până când am luat maxi-taxi şi se uita toată lumea la noi. Şi pe vremea lui Ceaușescu eram chiar foarte bizare. Eram nişte puştoaice, dar ne-am gandit că decât să ne udăm hainele, mai bine… în costum de baie”, a povestit amuzată Andreea Esca.

Vedeta și-a pierdut zâmbetul în momentul în care a fost întrebată despre reacția pe care ar avea-o dacă ar afla că soțul a înșelat-o, însă și-a revenit repede, ieșind din situația stânjenitoare printr-o glumă referitoare la discuția anterioară, cea despre costumele de baie.

„Păi, acum de ce am trecut de la ploaie la așa ceva? Nu vreți să vă povestesc mai bine povestea cu ploaia? Una mai draguță”, a spus rușinată Andreea Esca…

Andreea Esca este căsătorită din anul 2000 cu omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi copii, pe Alexia și Aris.

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies