Home Stiri Este sau nu Lora însărcinată?

Este sau nu Lora însărcinată?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 461 views 2 minute timp de citit

În urmă cu puțin timp, Lora a mărturisit că se va retrage din emisiunea Vorbește Lumea, după aproximativ o jumătate de an de când era prezentatoare. În acel moment, Cove a dat de înțeles că Lora ar fi gravidă, dar discuția despre o posibilă sarcină nu a mai fost deschisă.

Potrivit unor imagini puse la dispoziție de către cei de la cancan.ro, Lora a schițat câteva gesturi care au confirmat ceea ce Cove spusese în urmă cu doar câteva săptămâni. Aceasta a stat cu mâinile pe burtică foarte des, a afișat un zâmbet larg mai mereu și părea că se bucură de ceea ce se întâmplă, de un eveniment anume.

În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare de la PRO TV a spus că și-ar dori să devină mamă, mai ales că Ionuț, logodnicul său, este bărbatul lângă care se vede făcând acest pas.

„Îmi doresc foarte mult și băiețel, și fetiță. Eu vreau să am cinci copii, dar nu știu când o să am timp. Acum, am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este veche treaba, mai mult de o lună, două. Dar, dacă ne vom căsători, va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta”, a mai spus Lora…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies