Home Stiri Eveniment fericit în familia Cristea-Clonda! Despre ce este vorba și ce au transmis vedetele

Eveniment fericit în familia Cristea-Clonda! Despre ce este vorba și ce au transmis vedetele

autor Negriu Elena
17 vizualizari
loading...

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit doi anișori, iar cu această ocazie părinții micuței au transmis mesaje emoționante prin intermediul conturilor lor de socializare.

După ce săptămâna trecută a stat câteva zile în spital cu fetița cea mică, Iris, din cauza unor probleme de sănătate, Gabriela Cristea o sărbătorește acum pe cea mare alături de Tavi Clonda. Micuța a împlinit doi ani pe 23 septembrie.

„Prințesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană.

După doi ani împreună, pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi. Atâta bucurie cât ne dăruiești tu, atâta speranță, fericire… când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui.

Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deșteaptă! Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!”, este mesajul pe care l-a scris Gabriela Cristea.

Nici Tavi Clonda nu a rămas mai prejos, acesta publicând, la rândul său, un mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare.

„Fix acum doi ani aveam cele mai mari emoţii din viaţa mea așteptându-te să vii în viaţa noastră! A fost cea mai senină, frumoasă şi victorioasă zi!

Tati te iubeşte şi învaţă să traiască prin tine şi surioara ta! La mulţi ani, iubita noastră”, a scris Tavi Clonda pe conturile sale de socializare.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a vorbit despre mezină, Iris, precizând detalii despre starea sa de sănătate la acel moment.

„Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele.

Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză.

Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv.

Înțeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul”, a spus Gabriela Cristea…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!