Home Stiri Eveniment fericit în familia Cristea-Clonda! Despre ce este vorba și ce au transmis vedetele

Eveniment fericit în familia Cristea-Clonda! Despre ce este vorba și ce au transmis vedetele

autor Negriu Elena
202 vizualizari

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit doi anișori, iar cu această ocazie părinții micuței au transmis mesaje emoționante prin intermediul conturilor lor de socializare.

2

După ce săptămâna trecută a stat câteva zile în spital cu fetița cea mică, Iris, din cauza unor probleme de sănătate, Gabriela Cristea o sărbătorește acum pe cea mare alături de Tavi Clonda. Micuța a împlinit doi ani pe 23 septembrie.

„Prințesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană.

După doi ani împreună, pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi. Atâta bucurie cât ne dăruiești tu, atâta speranță, fericire… când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui.

3

Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deșteaptă! Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!”, este mesajul pe care l-a scris Gabriela Cristea.

Nici Tavi Clonda nu a rămas mai prejos, acesta publicând, la rândul său, un mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare.

4

„Fix acum doi ani aveam cele mai mari emoţii din viaţa mea așteptându-te să vii în viaţa noastră! A fost cea mai senină, frumoasă şi victorioasă zi!

Tati te iubeşte şi învaţă să traiască prin tine şi surioara ta! La mulţi ani, iubita noastră”, a scris Tavi Clonda pe conturile sale de socializare.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a vorbit despre mezină, Iris, precizând detalii despre starea sa de sănătate la acel moment.

5

„Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele.

Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză.

Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv.

Înțeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul”, a spus Gabriela Cristea…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies