F.Charm si Elena Gheorghe au lansat videoclipul melodiei „MAMA”

Share

F.Charm si Elena Gheorghe au lansat videoclipul melodiei „MAMA”. Videoclipul a fost regizat de Alin Surdu iar melodia produsa de Lanoy Production.

F.Charm si Elena Gheorghe MAMA

„E o piesa cu un mesaj absolut special, cu o emotie foarte puternica si toata ziua de filmare a avut o energie cu care stiu ca nu o sa ma mai intalnesc curand. Toate cele 10 mame din clipul piesei, toata acea bucurie si dragoste pentru puii lor – fie ca aveau cateva saptamani, fie ca erau adulti cu propriile lor realizari- au fost de poveste si au conturat si mai bine toata starea “de gratie” in care am fost si eu, si F. Charm. Iar momentul in care a trebuit sa filmez secventa cu tot “clanul de mame incredibile” din familia Gheorghe (bunica mea de 81 de ani, Dada, pe care o ador si care m-a crescut de cand eram de cateva luni, mama mea, atat de frumoasa si dulce, sora mea draga si copiii nostri) este, spun eu, una din acele experiente de neuitat, pe care ma bucur ca le impartasesc cu toti fanii mei” a declarat Elena Gheorghe.

Videoclip F.Charm feat. Elena Gheorghe – MAMA

„A venit momentul sa va prezint noul meu single ,“Mama”, alaturi de o voce inconfundabila – Elena Gheorghe. Aveam de mult timp in plan sa scriu o piesa dedicata celei mai pure fiinte din viata mea, dar inca nu-mi gaseam cuvintele. La un moment dat cred ca a fost ceva divin, este singura piesa la care versurile refrenului mi-au venit in cap instant fara sa trebuiasca sa le gandesc. Aceasta piesa a luat nastere in studio-urile Lanoy Production(a doua mea casa), chiar inaintea hit-ului “30 de grade”, dar aceasta asteptare a meritat. In aceasta piesa mi-am pus sufletul, trairile si toate gandurile sincere ce le aveam fața de mama, cuvinte pe care nu i le-am spus vreodata.”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news