HomeStiri Mondene Fă testul inelului şi află-ţi destinul!

Fă testul inelului şi află-ţi destinul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Fa-testul-inelului-si-afla-ti-destinul.jpg

Inele de logodnă reprezintă cea mai veche dovadă a căsniciei, existând de foarte mult timp. Sunt un simbol al iubirii veșnice, dar și al unei promisiuni de iubire ce va dura toată viața.

Fă testul pe care ți l-am pregătit și află, în acest fel, ce tip de iubire ți se potrivește! Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi inelul care îți place, cel care îți atrage atenția la prima vedere, iar răspunsul va veni imediat.

Inelul 1

Dacă inelul pe care l-ai ales este primul din listă, atunci trebuie să știi că te simți răsfățată doar atunci când ai parte de dragoste, atunci când iubești sau ești iubită, dar și atunci când vezi și simți că tot ceea ce este mai bun la tine se datorează acestui sentiment.

În momentele în care iubirea, dar și orice formă prin care ea se poate manifesta lipsesc din viața ta, acelea sunt clipele în care starea ta de spirit nu este una tocmai bună și te simți de parcă ai fi invizibilă pentru cei din jur. Iubirea este cea care te definește, fiind și cea care îți dictează stările.

Inelul 2

Nu ești o persoană care pune accentul pe lucrurile materiale și te poți descurca folosindu-te de puține lucruri. Tocmai din acest motiv, dragostea este singurul lucru ce te face să te simți bine cu adevărat.

Pentru tine, dragostea este sentimentul care trebuie să fie oferit fără a aștepta să primești ceva în schimb. Pentru persoanele ca tine, dragostea nu este un troc și iubești pentru că așa simți, nu pentru că așa trebuie.

Inelul 3

Simți că ești importantă și specială doar atunci când ai parte de dragoste.

Îți place să le oferi iubire celor din jur, îți place când le demonstrezi că îi iubești, că ții la ei, iar acest lucru te împlinește. Definiția ta pentru iubirea adevărată este că, atunci când iubești, trebuie să îl accepți pe cel de lângă tine exact așa cum este el, fără să îl schimbi după bunul plac.

Inelul 4

Dacă ai ales al patrulea inel, depresia este cea care te pândește atunci când nu ai parte de iubire.

Tu nu te mulțumești să sărbătorești iubirea doar o dată, ci de mai multe ori, deoarece este cel mai frumos sentiment și merită să profiți de el oricât de des ai ocazia.

Tu definești sentimentul de iubire adevărată ca fiind sentimentul de bucurie fără niciun motiv. Atunci când fericirea ta este una sinceră, curată, atunci ești iubită.

Persoana care va fi cu tine va trebui să îți pună un zâmbet pe față și să te facă să te simți bine.

Inelul 5

Faci parte din categoria oamenilor care cred că lipsurile din viața unui om pot fi compensate prin iubire. Poți sta fără iubire, dar stările tale vor fi unele foarte triste, apăsătoare…

Nu există dragoste temporară, trecătoare. Dragostea adevărată este cea care rămâne pentru toată viața.  Atunci când iubești cu adevărat persoana care este lângă tine, te implici trup și suflet și nu lași pe nimeni să intervină în povestea voastră de dragoste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed